Normalt ser han enorm ud: Kan du genkende verdensstjernen på bizart billede?

10/08/2023 14:55

Henrik R

Gossip
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Et gammelt billede har fået folk til at påpege, at én af verdens mest ikoniske filmstjerner og bodybuildere ligner et lille barn.

Mest læste i dag

Normalt er han kendt for sine utallige, ikoniske filmroller og sine enorme muskler, som gør, at han vejer mere end 110 kilo. 

Alligevel bliver den 185 centimeter høje verdensstjerne på et gammelt foto, som for nyligt er blevet delt på de sociale medier, beskrevet som "et otteårigt barn" med et "lille ansigt."

Årsagen er, at han står ved siden af to stjerner, som om muligt er endnu større. 

Kan du genkende verdensstjernen, som står i midten på billedet herunder?

Foto: Twitter

Der er naturligvis tale om den østrigskfødte, amerikanske skuespiller Arnold Schwarzenegger, der udover ikoniske roller i film som 'Terminator' og 'The Expendables' også er kendt fra sin politiske karriere og som bodybuilder. 

Den verdenskendte skuespiller har gennem tiden fået enorm meget omtale på grund af sin muskuløse krop og enorme biceps, som er opbygget gennem en lang bodybuilderkarriere, hvor han blandt andet har vundet den prestigefyldte titel: 'Mr. Olympia'. 

Det er derfor også sjældent, at Schwarzenegger ser lille ud ved siden af andre skuespillere, men det må han siges at gøre på billedet fra optagelserne af filmen 'Conan the Destroyer' fra 1984.

Her står han mellem Wilt Chamberlain (tv) og André the Giant (th), vis virkelige navn er André René Roussimoff. 

Chamberlain, der var tidligere professionel basketballspiller, var 2,16 centimeter høj og vejede 125 kilo, og André the Giant, der var professionel wrestler og skuespiller, var 224 centimeter høj og vejede hele 236 kilo. 

Begge kæmper er døde i dag, men 75-årige Schwarzenegger lever stadig.