Norsk fodboldspiller fik et chok, da Kardashian-regningen kom på bordet

John Arne Riise med sin kone og selveste Khloé Kardashian.

En norsk fodboldspiller blev vildt begejstret, da han så en af Kardashian-søstrene i byen i Las Vegas. Men efter at have taget en selfie med megastjernen, fik han stukket en chokerende regning i hånden.

Det var egentligt bare et tilfælde, at den tidligere norske topfodboldspiller John Arne Riise fik taget en selfie sammen med realitystjernen Khloé Kardashian i 2014. 

I en ny selvbiografi afslører John Arne Riise, hvordan at han sammen med sin kone Louise Angelica fik taget et foto med den blonde skønhed fra Kardashian-klanen, som de tilfældigt mødte på en natklub. 

Parret var på ferie i Las Vegas og besøgte den populære natklub TAO, hvor de fandt ud af, at realitystjernen, der medvirker i det populære program ‘Keeping up with the Kardashians’, afholdte sin fødselsdag, skriver norske Se og Hør.

- Pludselig kom der en stor gruppe mennesker ind af døren, og i midten kunne jeg se Khloé Kardashian. Der bøjede jeg mig helt ind til Louise og forsøgte at hviske: ‘Der er hun, se, se!’ skriver John Arne Riise i bogen. 

Læs også

Efter hjerneblødning: Robert Hansen fejrer sin fødselsdag med nyt billede

Men det var ikke nok. Parret ville helt tæt på realitystjernen, og hvis de skulle have en chance for at møde verdensstjernen, så måtte de gøre noget særligt. Derfor sendte John Arne Riise en dyr flaske champagne over til hendes bord.

Den gestus blev bemærket af Khloé Kardashian, der kom over for at takke parret, hvilket førte til et par gode fotografier af parret og realitystjernen sammen. 

Men da John Arne Riise efterfølgende skulle afregne i baren, ventede der ham noget af et chok. 

Læs også

Linse går til bekendelse: Dette har jeg stjålet med arme og ben - også til Geggo

- Det var blevet sent, da regningen kom. Jeg havde jo ikke set på prisen, da jeg bestilte, og det stod heller ingen steder. Det var sådan et sted. Men jeg fik da noget af et chok. Omregnet fra dollars til danske kroner lød regningen på knap 24.000 kroner.

- Men jeg betalte bare, det var min gave til Louise (Angelica, red.), skriver John Arne Riise. 

View this post on Instagram

selfie with the birthdaygirl @khloekardashian

A post shared by LOUISE ANGELICA RIISE (@louiseangelicariise) on

 

33-årige Khloé Kardashian rygtes netop nu gravid. Faren til barnet er hendes kæreste, den 26-årige basketballstjerne Tristan Thompson. 

View this post on Instagram

❥ իմ սեր ❥ Im ser ❥ All my Love ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

40-årig kvinde fra Varde fik sit livs overraskelse, mens hun var alene hjemme: 'Jeg frøs helt. Kunne ingenting'

 

Dagens Gossip