Nu bekræfter Kongehuset: Sådan ser fremtiden for prinsesse Isabella ud

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Nu er der en officiel melding om prinsesse Isabellas fremtid.

Planen for prinsesse Isabella har i noget tid været, at hun efter sommerferien skulle på Herlufsholm Kostskole som dagselev. For øjeblikket er storebror prins Christian dagselev på skolens gymnasie.

Men siden TV 2-dokumentaren 'Herlufsholms hemmeligheder' udkom, har skolen været i stormvejr, som vel næsten har været oppe i orkanstyrke.

Læs også

81-årig gifter sig med 36-årig: Du gætter aldrig, hvor de holder bryllupsreception

Det har nemlig vist sig, at flere elever i flere år har været vidner til en meget alvorlig og destruktiv kultur, hvor vold og seksuelle krænkelser ikke var en sjældenhed blandt kostskoleeleverne.

Det endte blandt andet med at skolens rektor blev fyret efter en afgørelse i skolens bestyrelse.

Mange øjne var også rettet mod kronprinsparret, for hvad pokker mente de som forældre til en nuværende elev om de alvorlige historier? Få dage efter at dokumentaren var blevet vist i TV udtalte kronprinsparret følgende:

'Som forældre forventer vi, at skolen effektivt sikrer en kultur, hvor alle er trygge og en del af fællesskabet, og vi vil i den kommende tid følge de ændringer, som er åbenlyst nødvendige', lød det blandt andet i en skriftlig udtalelse på kongehusets sociale medier.

Nu er der gået lidt tid, og skolens handlinger i form af nye politianmeldelser, fyring af rektor samt en ny advokatundersøgelse har været nok for kronprinsparret.

Prinsesse Isabella skal nemlig fortsat starte på skolen til august. Det fortæller kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby, til Ekstra Bladet.

- Som det ser ud nu, er der ingen ændringer i forhold til de kongelige børns skolegang, lyder det.

Læs også

Kronprins Frederik 'angrebet' af journalist: "Det er ikke det, vi skal snakke om i dag"

 

Dagens Gossip