Nu er det officielt: Prins Harry viser kæresten frem for første gang

Emil Ryttergaard

356 uger siden

|

26/09/2017
Fotografer kunne for første gang fange billeder af prins Harry og kæresten Meghan Markle, der officielt dannede par under en tenniskamp.

Dagens topnyheder

Der var smil, latter og glæde over hele femøren. 

I går kunne verdenspressen nemlig vidne, hvordan det går mellem 33-årige prins Harry og kæresteren, den 36-årige amerikanske skuespillerinde Meghan Markle, skriver Daily Mail. 

Parret kom gående hånd i hånd til Invictus Games i den canadiske storby Toronto, og under hele kampen sad prinsen og skuespillerinden og pjattede, flettede fingreog talte sammen med tydelig flirt og latter til følge. 

Den 36-årige Meghan Markle, der er bedst kendt for sin rolle i tv-serien ‘Suits’, er fraskilt, hvilket har vakt opsigt i England, hvor det britiske kongehus har et meget traditionelt forhold til ægteskab. 

Under tenniskampen kunne parret slappe af sammen. Foto: Nathan Denette/The Canadian Press via AP

Parret kunne i den grad flirte og grine under kampen. Foto: Nathan Denette/The Canadian Press via AP

For nyligt kunne prins Harry afsløre, at han datede Meghan Markle i et interview med magasinet , men i går var det første gang, at parret blev set sammen offentligt.

Det er prins Harry, der selv har stiftet tennistuneringen for sårede soldater. Foto: Nathan Denette/The Canadian Press via AP

Under kampen kunne parret både hviske, grine og flette fingre. Foto: Nathan Denette/The Canadian Press via AP

En af tilskuerne, 16-årige Olivia Kornal, sad tæt ved parret under tenniskampen og fik mulighed for at møde prinsen og Meghan Markle.  

- Det var virkelig fantastisk, for jeg er kæmpefn af 'Suits'. De var virkelig søde og spurgte mig, hvem jeg heppede på. Min stedfar spillede på banen, og jeg kunne høre prinsen heppe på ham. De  (prins Harry og Meghan Markle, red.) grinede højlydt, fordi at spillerne på banen kendte hinanden godt, så man kunne overhøre deres bemærkninger til hinanden, siger Olivia Kornal til avisen. 

Tennisstævnet, som parret var tilskuere til, er et stævne for tidligere soldater, der er blevet såret under udsendelse. Det er prins Harry selv, der fik ideen til arrangementet i 2014, og som indtil videre er blevet afholdt tre gange.   

Efter operation: Robert Hansen deler skønt billede af sig selv med sin søster