Nu er det slut: Harry og Meghan har fået nok

Foto: Shutterstock

Prins Harry og Meghan Markle har besluttet at sige stop. På det seneste har de været udsat for lidt af hvert, men nu har de besluttet at lukke deres profiler på Facebook og Twitter.

Prins Harry og Meghan Markle har angiveligt besluttet at droppe de sociale medier. Det er en beslutning de har truffet, efter at være blevet udsat for kritiske og hadefulde kommentarer og beskeder. Det skriver Daily Mirror.

Læs også

Sygeplejerske tester positiv 3 uger efter hun fik coronavaccine: Derfor virker den ikke

Hertugen og hertuginden af Sussex har tilsyneladende vendt ryggen til Twitter og Facebook, efter at have fået nok af den store mængde 'had', som de bliver udsat for. 

Megan har tidligere udtalt sig offentligt om den rædsel, det er at blive udsat for det 'næsten uoverlevelige' misbrug, hun og prins Harry bliver udsat for. Hun forklarede her, at det særligt var slemt, da hun var på barselsorlov med Archie. 

Parret oplyser også, at de 'ingen planer' har om at bruge de sociale medier til deres Archewell Foundation. Det skriver The Times. 

Bomben kommer efter, at Donald Trump er blevet udelukket fra Twitter på grund af 'risikoen for yderligere tilskyndelse til vold', efter at hans tilhængere stormede United States Capitol. 

Parret har ikke tilføjet nye billeder eller video til deres Sussex Royal-profil på Instagram, som har mere end 10 millioner følgere, siden marts. 

I deres seneste opslag på profilen, antydede de, at de ville tage en orlov fra de sociale medier. Det gjorde de ved at skrive 'mens du måske ikke ser os her, fortsætter arbejder'. 

Dette faldt også sammen med, at dronning Elizabeth forbød dem at brug ordet 'kongelig' i deres branding efter Megxit. 

Meghan har desuden tidligere udtalt sig om at være den 'mest trollede person i verden'. Det gjorde hun i en podcast, der havde til hensigt at markere og skabe fokus på World Mental Health Day. 

I løbet af samtalen udtalte den kendte Suits-skuespiller: "Jeg får at vide, at i 2019 var jeg den mest trollede person i hele verden - mand eller kvinde. Og otte måneder af denne tid var jeg ikke engang synlig, da jeg var gravid eller på barselsorlov." 

"Men hvad der bare kunne fremstilles eller slås op. Det er næsten ikke til at overleve. Det er så stort, at man ikke kan tænke på, hvordan det føles, for jeg er ligeglad med, om du er 15 eller 25. Hvis folk siger ting om dig, der ikke er sande. Hvad det gør ved dit mentale og følelsesmæssige helbred, er så skadeligt."

Læs også

Prinsesse Sofia bryder uskreven regel

Harry har tidligere udtalt, at sociale medier har været med til at skabe 'en hadkrise, en sundhedskrise og en sandhedskrise'. 

 

Dagens Gossip