Nu er det ude: Philine og Bendtner smittet med corona i Dubai

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff medvirker i ’Jaget vildt: Kendte på flugt’ på discovery+. Foto: Per Arnesen.

Både Bendtner og Philine testede positive for corona, da de var på ferie i Dubai.

Da tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner og fotomodel og influencer Philine Roepstorff rejste til Dubai i januar, var millionbyen i de Forenede Arabiske Emirater farvet orange.

Læs også

Så er tiden kommet: Dennis Knudsen rejser hjem

Det betød, at alle ikke-nødvendige rejser blev frarådet. Alligevel valgte parret at tage afsted.

På sociale medier fik parret, der ikke længere er sammen, og andre danske kendisser hug for at rejse afsted midt i en pandemi. Kritikken blev ikke mindre, da det blev kendt, at flere vendte hjem med en positiv coronatest.

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix.

Begge var smittet

I det seneste afsnit af discovery+-programmet ‘Bendtner & Philine’ afslører de to, at de begge var smittet med corona-virus på ferien.

“Nicklas’ er positiv, og det gør jo også, at jeg godt ved, at jeg er bærende,” forklarer Philine i programmet, hvor man kan se, at hun har det skidt.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff medvirker også i ’Jaget vildt: Kendte på flugt’ på discovery . Foto: Per Arnesen.

“Det er ulideligt. Jeg har aldrig prøvet noget, der gør så ondt. Alle mine muskler er ømme, når jeg hoster, det er så forfærdeligt. Jeg får sådan nogle hosteanfald, når man hoster, så gør det også ondt i hovedet, for den efterlader også hovedpine,” forklarer Philine, som tilføjer, at hun oven i det hele også havde dårlig mave.

Nicklas Bendtner var derimod knap så skidt. Det fortæller han i dette klip:

Derfor tog de afsted

Nicklas Bendtner tog til Dubai med fem venner, og efterfølgende kom Philine til storbyen.

“Jeg havde enormt brug for et break sammen med vennerne. Selvfølgelig er det rart at rejse med Philine, men vi har været sammen non-stop i den her lockdown. Jeg har brug for lige nu at kunne slappe lidt af, tage ud at spise, være i noget sol og varme og så bare føle noget frihed sammen med ens gode venner,” lød forklaringen fra Bendtner, som også tilføjede, at parret havde brug for det.

Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Bendtner rejste til Dubai på trods af corona-nedlukning: Nu forklarer han hvorfor

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip