Nu fortæller Linse om Moppers sidste tid: 'Pludselig var det slut’

Foto: Polfoto

I den seneste sæson af ‘Familien fra Bryggen’ løfter Linse Kessler sløret for, hvordan hendes elskede mor gik bort.

Der har hersket stor mystik om Moppers sygdom, siden at det kom frem, at Ann Patricia 'Mopper' Christiansen var alvorligt syg. Da hun pludselig døde 21. november sidste år, blev offentligheden undren og nysgerrighed ikke mindre.

Linse Kessler vil stadig ikke afsløre, hvad Mopper fejlede, men hun fortæller i den nye sæson af Familien fra Bryggen, hvordan hendes mors sidste øjeblik var, skriver Se og Hør. 

- Vi sad og snakkede, og Mikkel fortalte røverhistorier. Vi grinede, og vi græd. Og lige pludselig klokken 18.25 var det slut. Så trak hun ikke vejret mere, og sygeplejersken kom ind og sagde, at hun var død, siger en tydeligt berørt Linse Kessler i programmet. 

 

Læs også: Familien fra Bryggen er tilbage: Her afslører Cengiz en alvorlig...

Hele familien var samlet på Hvidovre Hospital, hvor Mopper tilbragte de seneste uger af sit liv, efter at hun var gået bort.

Cengiz kiggede forbi med Alba, som vinkede til sin oldemor. 

- Mopper plejede nemlig at vinke tilbage, forklarer Linse Kessler, men det kunne hun ikke længere.

 

Læs også: Linse var ude at gå tur i aftes, da hun hørte skridt bag sig: Så...

 - Vi holdt hendes hænder, og vi møssede hende, og vi sad der bare alle sammen omkring hende.

11. sæson af Familien fra Bryggen havde premiere 23. februar. Det uhyre populære realityprogram bliver sendt på TV3 hver torsdag klokken 20.00.

Siden Moppers død har en anden tragedie ramt den populære Familie fra Bryggen, efter at en af Linse Kesslers nære venner er blev dræbt