Nu sker det: Rasmus Tantholdt sælger

Foto: Flindt Mogens/Ritzau Scanpix

Det sker efter fire år.

Når seerne tænder for TV 2, og den kendte journalist og krigskorrespondent Rasmus Tantholdt toner frem, så er det sjældent fra danske breddegrader, at den garvede journalist beretter fra.

Læs også

TV 2-par jubler: “Vi laver sgu en 2’er”

Ikke desto mindre så har han en hjemmebase, hvor rejsetaskerne er blevet pakket og pakket ud igen. Det har de seneste fire år været en ejerlejlighed midt i København. Men det er med stor sandsynlighed fortid lige om lidt. TV 2-profilen har nemlig netop sat sin lejlighed til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Rasmus Tantholdts storbylejlighed ligger i en gammel københavnerejendom med over 180 år på bagen - lige om hjørnet fra Nørreport Station og Rundetårn.

Tilbage i 2016 købte han den dengang 67 kvadratmeter store lejlighed for 5,5 millioner kroner. I dag er den sat til salg for knap syv millioner kroner. Siden 2016 har boligen fået ti ekstra kvadratmeter tilført. Lejligheden fordeler sig på tre værelser - og så er der også en kælder på 49 kvadratmeter oveni.

Bor ikke sammen med Natascha

Rasmus Tantholdt danner par med TV 2-værten Natasja Crone, men de bor ikke sammen. Dog kan det være, at det snart ændrer sig.

Ifølge Se & Hør har Natasja Crone sat sin 130 kvm. store villa i Vedbæk til salg. 

Det var et møde for fire år siden, der blev starten på forholdet mellem nyhedsvært Natasja Crone og korrespondent Rasmus Tantholdt. Men det var langt fra en let start.

Indtil 2004 var Natasja Crone gift med Nikolaj Back, som hun har sønnerne Samuel og Noah med. Derefter var hun frem til 2016 kæreste med kollegaen Lasse Sjørslev. Rasmus Tantholdt har været gift med Cecilie Beck og Caroline Boserup. Sidstnævnte er mor til Rasmus Tantholdts søn Emil på 14 år.

Med trods forbehold og ‘hvad nu hvis’-tanker, så valgte parret at give forholdet en chance. Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Natasja Crone om forhold: Det var en turbulent start

 

 

 

 

Dagens Gossip