Nu taler Teitur Skoubo ud om tiden i fængsel

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Realitydeltageren åbner nu op om den hårde tid i fængslet, som bestemt ikke var nem.

Teitur Skoubo ser formentlig ikke tilbage på 2022 med den største glæde. Fem af årets måneder blev nemlig tilbragt bag lås og slå, fordi han i byretten blev dømt skyldig i en voldtægtssag.

Teitur valgte dog at anke dommen, og den 26. oktober blev han frikendt i landsretten. I de fem måneder sad Teitur i Odense og Vejle arrest.

Læs også

Kvinde dræbt i brutalt hundeangreb

Landsretten idømte dog Teitur 3 måneders fængsel for vold, men det havde han jo afsonet - endda to måneder mere.

Siden løsladelsen har der været ganske stille fra den tidligere ‘Paradise’-deltager, men nu åbner han så småt op omkring den tid, som han har tilbragt isoleret fra samfundet.

- Året er gået, og det har været det mest udfordrende år, jeg har oplevet med en ufattelig negativ oplevelse, bitterhed og en høj uretfærdighedsfølelse, skriver Teitur i et opslag på Instagram og forsætter:

- Jeg har uden tvivl været en tur nede at vende et meget, meget mørkt sted. Jeg var en knækket mand og kunne ikke genkende min tankegang mere. Inde i mit hoved var blevet et meget dystert sted at være.

I opslaget fortæller Teitur også helt åbent, at tiden i fængslet bestemt ikke var nem. Tiden var lang, og mulighederne få.

- Jeg var låst inde i et lille rum i 23 timer af døgnet, hvor jeg ikke kunne lave andet end at se tv, læse og med kreativiteten træne lidt. Alt det, jeg elskede, var taget fra mig. Alle mennesker, jeg elskede at bruge tid sammen med, fik jeg ikke lov til at se.

Læs også

Mand trodser vinteren med iskold vinterbadning: Men se nu kort efter han hopper fra badebroen

 

Dagens Gossip