‘Nybyggerne’-Lise og Michael i familieforøgelse: ‘Det er vanvittigt fedt’

Foto: TV 2/Niels Henrik Dam

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen har i disse måneder udvidet deres lille familie med et midlertidigt medlem.

På det seneste er der blevet vendt op og ned på hverdagen hjemme hos Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, som er kendt fra det populære TV 2-program Nybyggerne.

18-årige Walkiria fra Nicaragua er nemlig flyttet ind i parrets hjem, hvor hun skal bo de næste 2,5 måneder. Noget af en omvæltning for en ung kvinde, som aldrig har været væk fra sin mor og sine søskende før.

Det afslører Lise Vandborg i et nyt indlæg på sin blog.

Læs også

Medie: Silas Holst scorer tidligere Paradise-deltager

- Hun tager det ind til videre så fint! Og vi hygger os! Vi kommer til at lære hinanden så godt at kende, og det synes jeg er vanvittigt fedt. Synes, det er spændende at høre om hendes liv og tilværelse i Nicaragua, skriver Lise Vandborg.

Selvom Walkiria kun har boet hos Lise Vandborg og Michael Stig Christensen i ganske få dage ind til videre, så står det allerede klart, at hun er vant en ganske anden hverdag, end den hun oplever hos dem:

- Derhjemme står de op klokken 5 - 6. Så skal deres ‘hus’ ordnes. Gulvene er stampet jord, og for at det ikke bliver for tørt, skal de tre gange om dagen hælde vand på og stampe. Og så kalder madlavningen. Bålstedet skal tændes op, og der skal laves ris, frijoles og hvad, der ellers spises, fortæller Lise Vandborg.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

I Danmark har Walkiria blandt andet sovet længe, set Netflix på sofaen og brugt masser af tid med parrets søn Villy.

Walkiria fik noget af en overraskelse, da hun fik øje på hjemmets opvaskemaskine. Sådan én havde den unge kvinde aldrig set før. Men ifølge Lise Vandborg har hun allerede lært, hvordan opvaskemaskinen fungerer.

Du kan læse hele Lise Vandborgs blogindlæg om den spændende familieforøgelse lige her.

‘Nybyggerne’-Lises vilde forvandling: ‘Jeg gjorde det fandme’

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip