Nygift par forstyret af verdensstjerne midt i bryllupsbillede: Kunne ikke tro deres egne øjne

Foto: Shutterstock

Et brudepar fik et bryllupsbillede ud over det sædvanlige, da de pludselig stødte ind i en levende legende.

En bryllupsdag er traditionelt også kendt som ‘den store dag’, da det ikke bliver meget større, end når to mennesker siger ja til at tilbringe resten af livet sammen i et ægteskab.

For et canadiske brudepar blev deres bryllupsdag dog alligevel lige lidt større, da de ved et tilfælde stødte på en helt særlig person. Det skriver CBC Canada.

Nygifte Jen Roscoe og Steve Gregg havde netop taget opstilling ved vandkanten i byen Winnipeg for at få taget det traditionelle bryllupsbillede, da de pludselig stødte på en mand, hvis sange har spillet til utallige bryllupper gennem de sidste 50 år.

Læs også

Hov! Nygift par skal til deres første kys, da fræk brudesvend stjæler showet

For med ét blev de passeret af ingen ringere end Sir Paul McCartney, der var ude at cykle i selskab med to livvagter.

Den levende Beatles-legenden havde aftenen forinden spillet en koncert i byen, og nu var han ude på to hjul for at se sig omkring. 

- Han kørte rundt på cykel og sagde ‘tillykke’, da han passerede os, mens Steve bare udbrød; ‘Det var Paul McCartney’, har Jen Roscoe efterfølgende forklaret.

Læs også

Romantisk frieri endte helt galt: Da mørket faldt på, indså de deres frygtelige fejl

Det hele gik så stærk, at parret ikke nåede at snakke til verdensstjernen, men det fik de lejlighed til lidt efter.

For da manden bag udødelige hits som ‘Hey Jude’, ‘Yesterday’ og ‘Let It Be’ opdagede, at han og de to livvagter cyklede mod en blind vej, vendte de om og måtte derfor forstyrre fotoseancen endnu engang, og denne gang var brudeparret hurtigt.

- Da han kom tilbage sagde vi; ‘hey, har du ikke lyst til være med på vores billede?’ og han var storslået nok til at stoppe, forklarer Jen Roscoe.

Heldigvis havde den 76-årige ex-Beatle ikke travlt, og gav sig derfor tid til at trykke parrets hænder og få en lille snak med de nygifte, mens bryllupsfotografen knipsede løs og fik en stribe helt uforglemmelige billeder.

- Det var ganske kort. Han gav os hånden, sagde ‘tillykke’, poserede til et par billeder og så cyklede de videre, forklarer Steve Gregg, der - på trods af at mødet ikke varede meget mere end 20 sekunder - nu har et minde for livet.

Læs også

Mor så sine børn blive truet med kniv i Rema 1000: Så tog hun sagen i egen hånd

For ikke nok med at det var parrets bryllupsdag - når de ser tilbage vil de for fremtiden have en række billeder, der viser, at de brugte dagen i selskab med selveste Paul McCartney.

Det aldrende musikikon giver iøvrigt koncert i København fredag 30. november, så hvem ved - måske et dansk brudepar også er heldige?

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip