Nygifte Geggo bliver forkælet med morgengave: ‘Jeg er helt vildt spændt’

Foto: TV3

Geggo er vågnet morgenen efter sit bryllup i Las Vegas og er meget spændt på at se, hvad der gemmer sig i morgengaven fra Cengiz.

I aftenens afsnit af Familien fra Bryggen er realityparret Geggo og Cengiz vågnet efter deres vilde bryllup i Las Vegas

Det betyder, traditionen tro, at det er blevet tid til at udveksle deres morgengaver. En romantisk begivenhed, som Geggo har set meget frem til: 

- Helt vildt spændt. Og tænker - så får jeg min gave, og jeg glæder mig bare så meget, siger hun begejstret.

Læs også

Geggo og Cengiz gift i Las Vegas: Se hele det smukke bryllup lige her

- Jeg kender godt den her indpakning. Den pose kender jeg. Jeg ved godt, hvad det er, når det er en orange pose, udbryder hun straks ved synet af sin gave.

Geggo er helt overbevist om, at det er en clutch, der gemmer sig under gavepapiret. Men det viser sig, at det slet ikke er det, der gemmer sig i pakken fra Cengiz.

whttp://www.dagens.dk/tag/familien-fra-bryggen.

Det er dog ikke den eneste overraskelse, som han har i ærmet til Geggo. Så snart hun har åbnet den første gave, hiver han nemlig endnu en frem til stor undren fra sin kone.

Se Geggo åbne sine gaver i videoen lige herunder.

I sidste uges afsnit af den populære realityserie kunne seerne følge med, da Geggo og Cengiz sagde ja til hinanden ved et festligt bryllup i den amerikanske spilleby Las Vegas.

Brylluppet blev afholdt på ægte amerikaner-maner med store hvide tylskørter, en orange fangedragt og en syngende Elvis. Datteren Alba og veninden Burger var med til ceremonien, mens mor Linse stadig var hjemme i Danmark.

Hun fik i stedet et opkald fra Burger, som under vielsen afslørede, hvad Geggo og Cengiz havde gang i. En overraskelse, som ikke faldt i god jord hos Linse.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

- De er ikke ved at blive gift vel?! Jeg kan slet ikke forstå, hvad der foregår, jeg bliver sgu skide sur og tænker, hvorfor fanden har jeg ikke fået det at vide?, lød det fra Linse Kessler.

Trods moderens uvilje fortsatte bryllupsfesten dog ufortrødent og Cengiz og Geggo kan nu kalde hinanden for mand og kone.

Se hele vielsen i videoen lige herunder og resten af ugens afsnit, når TV3 sender Familien fra Bryggen i aften klokken 20.00.

Medie: Geggo og Cengiz er blevet gift ved hemmeligt bryllup

 

 

Dagens Gossip