Oliver Bjerrehuus med chokafsløring: Ser ikke sine to døtre

Den kendte model og tv-personlighed afløser, at han ikke ser meget til sine to døtre.

Udadtil virker Oliver Bjerrehuus’ liv ofte til at være en fest, men bag drengerøvsfacaden lider den 43-årige model under, at han nærmest ikke ser sine to døtre Sigga og Hanna. Det afslører han i et interview i forbindelse med DR-dokumentaren 'Sidste omgang i Whiskybæltet', der følger en række kendte danskeres kamp mod afhængighed.

Mens Oliver Bjerrehuus har et tæt forhold til sin 17-årige søn Oscar, som han har sammen med skuespiller Anna von Lindholm, og som netop er flyttet ind til sin far i København for at bo fast, så forholder det sig anderledes med hans andre børn.

I 2007 mødte Bjerrehuus Gunnvør Linda Virgarsdóttir Dalsgaard, der primært er kendt for sin medvirken i TV3-serien ‘Forsidefruer’, og siden har de to fået tre børn sammen - pigerne Sigga og Hanna og drengen Hugo.

Læs også

Medina i overraskende karriereskifte: Det skal hun lave nu

Siden har parret haft et stormomsust on-and-off forhold, men efter Hugos fødsel er de endegyldigt gået fra hinanden, og det tilsyneladende med iskold luft og stridigheder til følge. Parret har nemlig haft både Fogedretten og Statsforvaltningen indblandet i forhold til deres tre fælles børn.

Men selvom begge instanser har besluttet, at Oliver Bjerrehuus har ret til at få sine piger udleveret til samvær, så er det meget sjældent, at Sigga og Hanna ser deres far.

- Jeg er hjerteknust over ikke at se mine børn. Jeg savner mine piger pisse meget, lyder det fra Oliver Bjerrehuus til DR.

Læs også

Dansk skuespiller i vild forvandling: Er ikke til at kende

I interviewet fortæller den kendte model også om, hvordan det er, at blive far i en tidlig alder og om at opgive fester, jetset-liv og en topmodel-karriere for sin barn.

- Hej, hej rød løber - hej, hej topmodel- karriere. Velkommen til fucking leverpostej, Netto, rødbeder og opvask i hånden, lyder det fra Bjerrehuus, der i en alder af 25 år afbrød en lovende modelkarriere i New York og flyttede tilbage til København, fordi han skulle være far.

Omvæltningen var da også voldsom for den unge mand, der stadig ikke har kunne slippe festerne og alkoholen og i dag går i ETOH - en selvhjælpsgruppen for alkoholikere.

Læs også

Er du også blevet ringet op af din bank med en god nyhed? Nu advares borgerne mod kyniske fup-forsøg

- Jeg mistede min identitet, og derfor blev baren mit andet hjem. Jeg kunne gå ned i baren og spille Oliver Bjerrehuus. Som bajerne røg ned, så kunne jeg mærke, at jeg kunne ryge op i mit sjette gear igen og tillade mig at være pisseligeglad, fortæller han til DR.

Oliver Bjerrehuus understreger dog, at han forsøger at være den trofaste og ansvarsfulde familiefar, der hver dag står op og har overskud til at smøre madpakke og lave aftensmad til sin hjemmeboende søn.

- Det er vigtigt for mig, at jeg kan skabe et hjem til ham. I stedet for at drikke bajere, så handler det om at smøre leverpostejmadder, forklarer han.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip