Oscarnomineret sangstjerne død

James Ingram her ved siden af Dolly Parton. Foto: AP / Ritzau Scanpix

Dødsårsagen til den prisvindende musikers død, er endnu ikke klargjort. Han efterlader sig seks børn.

Det er en sorgens dag for mange mennesker, der er vågnet op til nyheden om, at den populære og prisvindende musiker, James Ingram er død. Den amerikanske R&B-sanger blev 66 år, og flere af sangerens venner og bekendte har bekræftet dødsfaldet til amerikanske medier, blandt andet CNN.

Ingram er især blevet kendt på sangene Just Once og I Don’t Have The Heart, der er blevet mange millioner gange hos de forskellige tjenester, men han var også med til at skrive den populære Michael Jackson-sang P.Y.T.

I løbet af den lange karriere har Ingram været nomineret til adskillige priser. Hele 14 Grammy-priser har han været nomineret til, hvor han vandt to af disse. Ligeledes har han også været nomineret til to Golden Globe-priser samt to Oscar-priser, hvor det desværre ikke lykkedes for James Ingram at vinde.

 

Kollegaer hylder ham

Når en populær skikkelse bliver fjernet fra jorden, er der mange der gerne vil mindes ham, og det må man i den grad sige, at der gøres på de sociale medier. Her er der fyldt med fans, der hylder den populære sanger, men ikke mindst bliver han hyldet og mindet af gamle venner og kollegaer fra musikbranchen.

Sangerinden og skuespillerinden Gladys Knight skriver blandt andet:

”Tak for din kærlighed. Tak for dit venskab. Tak for din musik. Tak for dit eftermæle”

Den 69-årige skuespiller Debbie Allen, var James Ingrams bedste ven, og hun begræder tabet.

”Jeg har mistet min kæreste ven og kreative partner, James ingram til Celestial Koret. Han vil altid blive værdsat, elsket og husket for sine genialiteter, hans kærlighed til familien og hans menneskelighed. Jeg er velsignet over at have været så tæt med ham. Vil altid fortælle hans navn,”

Også den populære pop-sanger Josh Groban er ude med en lille hyldest til den afdøde musiker.

”RIP den store James Ingram. En vokalist som alle vokalister så op til,”

Årsagen til James Ingrams død er endnu ukendt. Han efterlader sig seks børn

Læs også

Alvorlig fejl på iPhones: Dine venner kan lytte med og se dig selvom du ikke tager opkaldet

 

 

Dagens Gossip