Peter Ingemann afslører: Så meget gav Michael for den gule knallerthjelm

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

"Den dejlige mand" lyder det begejstret fra Peter Ingemann.

Forrige søndag kunne Peter Ingemann nyde en dejlig fridag. Han kunne samtidig juble over at havde samlet et stort beløb ind for sin gule knallerthjelm.

Læs også

Peter Ingemann vender tilbage

Peter Ingemann har valgt at sælge sin gule knallerthjelm for at samle penge ind til Assens Kommune. Det sker i kølvandet på programserien Ingemann, Fyn & Lolland-Falster på TV 2, hvor den populære vært besøger byen Snave på sin knallert.

Omtalen i programmet har resulteret i, at byskiltene fra Snave bliver hapset. Derfor vil Peter Ingemann hjælpe Assens Kommune økonomisk, og i den forbindelse satte han sin gule knallerthjelm på højkant.

I et opslag på Facebook afslører Peter Ingemann, at auktionen gik over al forventning. 

“50.001 kroner for min gule hjelm. Auktionen sluttede med et brag. Sikke en slutspurt og sikke en dejlig søndag,” skrev han på sin Facebook-profil tidligere på måneden.

Og nu kan de interesserede få sat ansigt på, hvem der gav så mange penge for en knallerthjelm.

“Den dejlige mand”

I et opslag, som Peter Ingemann har delt på både Facebook og Instagram, skriver han:

“Michael Møller, Bornholm, den dejlige mand smed 50.001 kroner for den gule hjelm,” skriver han til et billede, hvor værten blandt andet står sammen med Michael Møller.

Foto: Instagram.

Men faktisk ender pengene alligevel ikke hos Assens Kommune. I opslaget på Facebook 7. marts forklarer Peter Ingemann, at Assens Kommune “meget smukt” har takket nej og bedt ham om at sende pengene til gode formål i stedet.

Derfor har TV 2-værten valgt at sende halvdelen af pengene til en byfest.

“Halvdelene af pengene går til “SNAVEFESTEN” - en byfest der understøtter idræt og sammenholdet i den lille by, der får sine skilte stjålet,” skriver han og tilføjer:

“Og den anden halvdel går til Blå Kors, som altid kæmper indædt for de udsatte i vores samfund.”

 

Læs også

Peter Ingemann løfter sløret: I morgen bliver det offentligt

 

 

 

Dagens Gossip