Philine: "Jeg er klar til både børn og bryllup"

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Modellen melder meget positivt ud omkring hendes nye kæreste.

Den 29-årige model Philine Roepstorff bruger ikke tiden på at ærgre sig over det forliste forhold til Nicklas Bendtner. Parret var officielt sammen fra 2018 og frem til i år, men valgte altså at gå hvert til sit i foråret i år.

Det medførte diskussioner omkring hvem, der skulle have hvilke ejendele fra den store villa i Høsterkøb, hvor Nicklas Bendtner stadig bor. Philine er flyttet ind til Indre by i København.

Læs også

Philine afslører: Derfor holdte jeg det hemmeligt

Mens Nicklas har kastet sin kærlighed på den 22-årige svenske model, Clara Linnea Wahlqvist, så er Philine også blevet i sportsens verden. Hun danner nemlig par med 22-årige Jacob Bruun Larsen, som til daglig spiller i den tyske Bundesliga for TSG Hoffenheim.

Begge har altså fundet en ny partner med samme beskæftigelse som den forhenværende. I det nye afsnit af Bendtner & Philine fortæller Philine også lykkeligt om hendes nye partner, Jacob. 

“Selvfølgelig skal tiden gå og sådan noget, men jeg kunne gifte mig med ham nu. Jeg tror, jeg får verdens bedste mand. Jeg tror, han bliver sådan en god far,” siger siger Philine i det nyeste afsnit.

Modellen er ydermere meget tilfreds med at hun qua sine 29 år var i stand til at fange den 7 år yngre fodboldspiller.

Efter bruddet med Nicklas var det dog ikke planen, at hun skulle finde en ny kæreste lige med det samme  - og da slet ikke en fodboldspiller.

Det er dog sket, og det skyldes ifølge Philine Jacobs unikke person.

“Jeg ved ikke, hvordan jeg skal fortælle ham, at jeg absolut ikke var interesseret i at finde en ny fodboldspiller, og slet ikke én så ung, der har så mange klubskifte forude, og jeg skal leve på den her måde. Men fordi han er ekstraordinær, så gør jeg det bare,” siger hun i afsnittet.

Læs også

Kendt dansker ramt af corona