Philine skifter Bendtner ud: Scorer ny fodboldspiller

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix.

Modellen Philine Roepstorff har skiftet Nicklas Bendtner ud med en anden fodboldspiller

Det tyder på, at Philine Roepstorff er glad for fodboldspillere. I hvert fald har hun skiftet ekskæresten Nicklas Bendtner ud med en anden fodboldspiller.

Læs også

Nicklas Bendtner om tidligere kærester: Har én ting tilfælles

Ifølge B.T. har hun fundet sammen med fodboldspiller Jacob Bruun Larsen, som hun er blevet spottet hånd i hånd med. Derudover har hun selv givet små hentydning til sine mere end 500.000 følgere på Instagram. 

På trods af, at de både er blevet set sammen, og Philine ikke forsøger at skjule, at hun har en ny flamme, er ingen af dem interesserede i at tale om det. 

"Jeg har ingen kommentar," siger 28-årige Philine Roepstorff gennem sin presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, ifølge B.T. 

Philine Roepstorffs ekskæreste, den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner, er 33 år gammel. Derfor skulle man tro, at hun foretrækker ældre fyre. Det er dog åbenbart ikke tilfældet, da Jacob Bruun Larsen er blot 22 år gammel. 

På nuværende tidspunkt spiller han i den tyske klub Hoffenheim, hvor han har spillet siden januar 2020. Han har kontrakt med Bundesliga-klubben frem til 2024. 

Derudover har han i de seneste år også repræsenteret det danske U21-landshold. Han står dog kun noteret for en enkelt kamp for A-landsholdet. 

I tv-programmet 'Bendtner & Philine' har man kunne følge med i bruddet mellem Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner, der gik fra hinanden i april i år. De forsøgte at redde forholdet, men til sidst måtte den 28-årig kaste håndklædet i ringen og sige endegyldigt farvel.

Spoler man få måneder frem, har hun nu kastet sin kærlighed over en ny fyr, hvilket ingen af dem dog har ønsket at bekræfte. 

Tidligere har den 22-årige fodboldspiller Jacob Bruun Larsen dannet par med den fire år ældre håndspiller Christina Wildbork, skriver B.T.

Læs også

5-årig dreng lavede i bukserne: Lærerens ulækre straf fik hende dømt

 

Dagens Gossip