Pia Kjærsgaard har sendt blomster til Mopper

Det vælter ind med blomster til afdøde Mopper, og nyheden rører også politikerne på Christiansborg.

I aften giver Linse Kessler sit første interview, siden hendes mor Mopper døde mandag.

Den afholdte kvinde fra Familien fra Bryggen har fået tusindvis af hilsner med på vejen fra almindelige danskere, som har fulgt hendes og familiens liv i tv-serien. Også på Christiansborg har nyheden om Moppers død givet genlyd, skriver Realityportalen

Da Linse Kessler tirsdag skulle hen i Moppers lejlighed, stod der folk ude foran og lagde blomster. Hun og broderen Mikkel Kessler har også personligt modtaget massevis af blomster og beskeder.

Læs også

Et af de sidste klip med Mopper: Her køber hun en særlig gave til Linse

Blandt dem, der har sendt blomster, er Folketingets formand Pia Kjærsgaard. Mopper var ifølge datteren stor fan af den tidligere formand for Dansk Folkeparti.

– Jeg har haft fornøjelsen af at møde hende på Christiansborg og været hjemme og besøge hende, og hun var en særdeles varm og sjov kvinde. Mine tanker går til Mikkel, Linse og resten af familien, skriver Pia Kjærsgaard på sin Facebook-profil om dødsfaldet.

Læs også

Tragisk: Nu er Mopper død

Den store opbakning til familien og de mange kærlige sidste hilsner til Mopper er kommet bag på Linse Kessler. Blandt andet derfor har hun valgt at stille op til interview på tv i dag, selvom hun med egne ord er dybt ulykkelig.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip