Playboy model kan ikke finde kærligheden: "Fyre er bange, fordi jeg er så smuk"

Foto: Instagram / @marieechev

En Playboy model har et problem, som de fleste måske ville ønske de havde; hun er for smuk.

27-årige Elizabeth Marie Chevalier har ifølge Ladbible udtalt, at hun har problemer med at finde kærligheden, fordi hun simpelthen er alt for lækker. Det er i hvert fald grunden, hvis man spørger hende selv.

Den populære model bor i San Diego i Californien og arbejder primært som model, og hun har blandt andet været på forsiden af magasiner som Playboy og Maxim. Hun har desuden en succesfuld profil på 'voksenhjemmesiden' Onlyfans.

Læs også

Ny forskning: 4. stik hjælper ikke mod Omikron

Som de fleste andre modeller så har Elizabeth også en instagramprofil (@marieechev), hvor hun har vanvittige 2,9 millioner følgere, og det er altså tilsyneladende ikke et problem at finde opmærksomhed og beundrere.

Foto: Instagram / @marieechev

Hun har dog fortalt, at problemet opstår, når hun skal finde nogen, som vil starte et seriøst forhold med hende, blandt andet fordi mange mænd er intimideret af hendes smukke udseende, og hun har således udtalt: "Jeg har fået fortalt, at jeg er intimiderende for mænd, fordi jeg er så høj - jeg er 178 - og jeg er smuk, og jeg har en meget intens personlighed."

Hun har dog forsikret om, at hun faktisk er meget sød og har således uddybet: "Jeg er faktisk meget sød og kærlig, så hvis de brugte tid på at lære mig at kende, ville de opdage det. [...] De mænd som kommer op og snakker med mig er som regel arrogante og selvglade, de går tydeligvis efter enhver smuk pige. De ser os som trofæer. 

Jeg ville 100 procent date en fan, men hver gang jeg har mødt en fyr gennem min Instagram, så har de behandlet mig som en handelsvare. Jeg ved, at jeg har bikini på online, men det er et arbejde, de fleste fyre kan ikke se forbi det.

Dating er hårdt - fyre er bange, fordi jeg er så smuk. Jeg ville helt sikkert lade en ven sætte mig op med nogen. Faktisk ville jeg foretrække det."

Foto: Instagram / @marieechev

Elizabeth, som har været single i et halvt år, har desuden fortalt, at det ikke kun er fyre, som har stærke meninger om hendes udseende og fortæller, at kvinder ofte tror, at hun vil stjæle deres kærester. 

Hun fortæller for eksempel om en episode til en fest, hvor en kvinde begyndte at "skrige" hende ind i hovedet, fordi hun snakkede med hendes kæreste. 

Hvis man blev lidt interesseret, da man læste, at Elizabeth ikke vil udelukke at date en fan, så er det med at læse videre. Hun har nemlig også forklaret, hvad hun leder efter i en mand, og det er tilsyneladende ikke så svært at få en date med modellen.

"Alder er ikke et problem for mig, ej heller er deres job, så længe de er succesfulde og passionerede. Han skal bare komme op og sige 'hej smukke, vil du med på date?' Jeg kan godt lide en fyr, som er direkte og ved, hvad han vil have," har hun således udtalt. 

Læs også

Par filmede sig selv have samleje i kørende Tesla: Så reagerede Elon Musk

 

 

Dagens Gossip