Præsidentkandidaten Kanye West: COVID-19-vaccinerede kan ikke komme i himlen

Det er ikke småting, der kan ske, hvis man får en vaccine. Foto: Shutterstock

I et interview med Forbes, udtaler Kanye West, at han vil udvise ekstrem forsigtighed overfor en mulig COVID-19-vaccine. Han tror ikke på, at vaccinerede kan komme i himlen.

De kontroversielle udtalelser om vaccination er kommet under et fire timers langt interview med Forbes. Her udtaler den verdenskendte rapper, at han betragter vacciner som djævlens værk, og at han vil udvise ekstrem forsigtighed overfor en fremtidig COVID-19-vaccine.

Læs også

Vil vippe Trump af pinden: Kanye West stiller op som præsident

Ifølge West betyder en vaccine, at man ikke kan 'krydse himlens porte'. Under interviewet udtalte rapperen: "Der er så mange af vores børn, der bliver vaccineret og derefter bliver lamme. Så når de siger, at vi skal løse COVID-19 med en vaccine, så udviser jeg ekstrem forsigtighed. Det er djævlens værk."

Vi skal have en chip ind i os

Kanye West uddyber sine holdninger og citerer bl.a. en konspirationsteori, der for længst er blevet afvist. Den mulige præsidentkandidat er overbevist om, at en vaccine handler om at sprøjte en mikrochip ind i kroppen på folk, og at man herefter ikke vil kunne krydse grænsen til himlen.

"Vi er nødt til at stoppe med at gøre ting, som gør Gud gal," udtalte Kanye West, der implicit antydede, at COVID-19 er en guddommelig straf til menneskeheden. Ligeledes harcelerede rapperen mod abortklinikker, som han mener udfører djævlens værk.

Kanye West håber på at blive præsident i USA efter valget i 2020.

Vaccine er på vej

På trods af den måske kommende præsidents modvilje mod en COVID-19-vaccine, så arbejdes der indædt på at komme frem til en vaccine, som andre end West/Kardashian-familien kan tage som værn mod den nuværende pandemi.

I øjeblikket er der flere vacciner, der er under udvikling. Selvom de fleste vil glæde sig over, at der vil komme en vaccine, så vil en ud af seks briter afvise eller overveje at afvise en vaccine. Det viser en undersøgelse fra YouGov, der blev foretaget på vegne af Center for Countering Digital Hate.

Kun 38% svarede, at de helt sikkert ville tage imod en vaccine.

Læs også

Fie Laursen kommer med kæmpe afsløring

 

 

 

Dagens Gossip