Prins Henrik vender Danmark ryggen: Har slået sig ned i afrikansk land

Prinsgemalen har mere eller mindre slået sig permanent ned i nordafrikansk ferieparadis, hvor han nyder livet. Det fortæller hans gode ven.

Kort efter jul valgte prins Henrik at forlade Danmark og det kolde nordiske vintervejr til fordel for sydens sol i Egypten.

Her befinder han sig stadig, og ifølge hans gode ven, Enan Galaly, der ejer det hotel i Sharm El Sheikh, hvor Henrik bor, så nyder den aldrende prins livet i Egypten, der altid har haft en stor plads i hans hjerte.

– Han har det godt. Det er i hvert fald mit indtryk, at han nyder at være her, siger Enan Galaly til Her & Nu og fortsætter:

– Han har et almindeligt liv hernede. Han går på stranden, sidder på værelset og får noget godt at spise. Hans program ændrer sig dag for dag, lyder det fra hotelejeren.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Udover hotellet Helnan Marina i ferieparadiset Sharm El Sheikh ejer  Enan Galaly også flere andre hoteller verden over. I øjeblikket tilbringer han dog sin tid sammen med prins Henrik og ved ikke, hvornår prinsgemalen har planer om at vende tilbage til Danmark fra sit egyptiske ferieeksil.

Prins Henrik har gennem mange år været utrolig begejstret for Egypten, som han har besøgt omkring 30 gange, og ifølge Her & Nu har Henrik nu mere eller mindre slået sig permanent ned i det Nordafrikanske land.

Også sidste år valgte prins Henrik at opholde sig i Egypten i lange perioder.

Læs også

Kalder alle dyrevenner: Nu kan du få fuldtidsløn for at klappe katte hver dag

Enan Galay oplyser desuden, at han ikke har modtaget besked om, at dronningen vil besøge sin mand i hans ferieparadis. I stedet forklarer han, at prinsen får alt den fred, han har brug for.

– Det er ikke noget problem med de andre gæster. De lader ham være i fred. Det er vigtigt for os, at han er her som menneske og ikke prins. Han skal have lov at være i fred, siger Enan Galaly til Her & Nu.

De største skandaler i Kongehuset

Det er ikke første gang kongehuset er ramt af en skandaler. Vi har samlet det største historier her.

Læs også: Medie: Silas Holst scorer tidligere Paradise-deltager

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip