Prins Joachim føler sig misforstået af danskerne: ‘Jeg er ikke, som I tror’

Prins Joachim åbner for første gang op om sit arrogante ry.

I en ny dokumenter åbner prins Joachim op om livet som prins. Han taler for første gang om det ry, der har plaget ham de sidste mange år.

I offentlighedens øjne har prins Joachim nemlig altid været den snobbede og arrogante prins. Ifølge prinsen selv er det en fordom, som intet hold har i sig:

- Jeg er en følsom person. Jeg er også en person, som har lært at holde en vis fremtoning, uanset om det er i store officielle begivenheder, eller om det er helt nede som privatperson, der går hen ad gaden. Der har jeg fået et ry for at være en stivstikker, det har ført til, at så er jeg automatisk arrogant, fortæller prinsen i dokumentaren.

I programmet, der sendes den 27. december på TV2, følger man den 48-årige prins i ganske almindelige hverdagssituationer.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Prinsen snakker blandt andet om skilsmissen, salget af Schackenborg, hans rolle i kongefamilien og livet som familiefar.

- Jeg er, som jeg er. Jeg er ikke, som I tror eller hører og i nogle tilfælde ønsker, jeg skal være. Jeg er et menneske af kød og blod, siger han i dokumentaren.

Læs også

Alexandra taler ud om skilsmissen: Sådan har jeg det med Joachim

I dokumentaren, der hedder ‘Den anden prins - Joachim’, ser man familiefaren købe konfirmationstøj til sønnen prins Felix, følge prinsesse Athena i børnehave og øve bilkørsel med den ældre søn, prins Nikolai.

Prins Joachim blev i 2008 gift med franske Marie Cavallier, som han har børnene prins Henrik og prinsesse Athena med. Parret flyttede efter salget af Schackenborg Slot til Klampenborg i 2014.

Læs også: Ærlig Sofie Linde: ‘Jeg væmmes ved mig selv’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip