Prins William overrasker med ny frisure: Dramatisk og modigt

Foto: Polfoto (arkivfoto)

Torsdag overraskede prins William med en ny frisure, da han skulle holde tale under et arrangement i London.

Prins Wiliams hår har været lidt til den tynde side gennem efterhånden mange år. Men nu ser det ud til, at han har taget konsekvensen af sin svindende hårpragt.

Torsdag overraskede prins William nemlig med en ny frisure, da han skulle holde tale under et arrangement i London.

Det skriver mediet Hollywood Life.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Her mødte prins William op med hår, der var blevet klippet fuldstændig kort. Ifølge Hollywood Life skulle det være prinsens kommende svigerinde Meghan Markle, der overbeviste ham om det nye look.

Et look, som prins Williams kone angiveligt sætter pris på:

- Kate står fuldstændig bag hans makeover. Hun har drillet ham med hans efterhånden skallede hoved i flere år nu. Vittighederne er kun for sjov, men der er ingen tvivl om, at hun har ventet på, at han skulle ændre sin frisure i et stykke tid efterhånden. Hun er meget glad for, at han endelig gik med til det. Hun giver Meghan æren for det sidste skub, udtaler en royal insiderkilde til Hollywood Life.

Ifølge kilden skulle Kate have planer om flere tiltag i forhold til ægtefællens udseende og altså allieret sig med Meghan Markle. Prins Williams bedre halvdel skulle have et ønske om, at han klæder sig i jakkesæt med et andet snit og afslappet tøj i en såkaldt californisk stil.

Prins Williams nye look har trukket overskrifter i medierne, hvor frisuren blandt andet bliver kaldt for et dramatisk og modigt valg, som udstråler selvtillid. Også på det sociale medie Twitter har prinsens nye frisure fået vakt opmærksomhed, og mange brugere har delt billeder af den kortklippede William.

Til april bliver prins William og Kate forældre igen, når deres tredje barn kommer til verden. De har i toårige prinsesse Charlotte fra maj 2015 og fireårige prins George fra juli 2013.

Kronprinsessen misbrugt: Nu tager kongehuset affære

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip