Fie Laursen kaldte abort for massemord: Nu overvejer hun selv at få én

Bloggeren Fie Laursen sammenlignede abort med Hitlers massemord, da nyheden om, at Amalie Szigethy havde fået foretaget fire af slagsen, kom frem. Nu har piben fået en anden lyd.

Offentligheden skulle aldrig have fået nys om, at blogger Fie Laursen er blevet gravid.

Hun delte sin positive graviditetstest med meget nære venner i en hemmelig gruppe på Facebook.

Nogen har dog lækket oplysningerne, og det er Laursen ærgerlig over, for hun ved godt, at hun er kommet med udtalelser, som måske kan hjemsøge hende.

Da det kom frem at realitystjerne Amalie Szigethy havde fået foretaget fire aborter, sammenlignede Fie Laursen aborter med Hitlers massemord på sin blog.

- Jeg forstår ikke folk, der støtter aborter, men det er vel let for folk at støtte det, når det ikke er dem selv, der bliver dræbt, skrev hun ifølge BT og fortsætter:

- Jeg mener, at alle graviditeter er en gave fra Gud og fortjener at leve, jeg forstår ikke man kan få sig selv til at tage livet fra sit eget kød og blod, at man kan tage sådan et valg imod en hjælpeløs lille sjæl.

Men i dag overvejer hun altså selv, om hun skal have en abort eller om barnet skal bortadopteres.

- Jeg skriver dette med en kniv i hjertet og tåre ned af mine kinder. Jeg er havnet i den situation, jeg frygtede, nemlig at pressen har fundet ud af, at jeg er gravid, og så allerede et par dage efter en positiv test havnede i mine hænder, og min verden væltede sammen, skriver den unge blogger i tirsdags.

Læs også

Fie Laursen finder sig ikke i trusler: Deler sit nøgenbillede før andre gør det

Hun var i USA, da hun fandt ud af nyheden og har afkortet sin tur for at komme hjem og få medicinsk hjælp.

Laursen har fortalt til BT, at hun er i 8. uge, og hun allerede godt kan mærke symptomer på at være gravid.

Hun har det stadig svært med abort, men overvejer alligevel, om det er den rigtige løsning for hende.

Fie Laursen er kendt som blogger og for at have deltaget på Paradise Hotel. Desuden var hun i mediernes søgelys tidligere på året, da hun afslørede, at meget af det, hun skrev om på bloggen, havde været løgn.

 

Dagens Gossip