Rosa i dyb sorg: Fik frygtelig besked dagen inden bagedyst-finalen

Foto: DR

Det var med blandede følelser, Rosa Christensen så finalen af 'Den store bagedyst', da hun mistede sin far dagen forinden.

2017 har budt på en rutsjebanetur af følelser for Rosa Christensen, som blev nummer fire i årets udgave af det populære DR-program ‘Den store bagedyst’.

I løbet af efteråret kunne Rosa Christensen først fejre sin sjette runde fødselsdag, da hun fyldte 60 år den 3. oktober. Dagen efter lød startsskuddet til programmet, hvor den bageglade farmor hurtigt blev en seerfavorit.

Få dage efter - den 7. oktober - fejrede Rosa Christensen kærligheden, da hun blev gift med sin mand Carsten.

Læs også

Chok: Silas Holst og Johannes Nymark skal skilles

Men dagen inden årets Bagedyst-finale løb over skærmen - den 28. november - blev Rosa Christensen pludselig ramt af sorg, da hun mistede sin far. 

Det fortæller hun selv i et opslag på sin facebookside:

- Sidste uges finale i Bagedysten blev set med blandede følelser. Min far døde dagen før finalen. Næsten 96 år gammel sov han stille ind. Nej, jeg tror ikke, han døde, fordi jeg ikke kom i finalen. Men måske holdt han sig i live, så længe jeg var med, skriver Rosa Christensen i sit opslag og tilføjer:

- Et langt liv forskånet for sygdom er slut. Det må man gerne glæde sig over - trods alt.

Rosa Christensen benytter sig desuden af lejligheden til at takke sine følgere for deres interesse og søde, postitive kommentarer både på Facebook og i virkeligheden.

Se ’Bagedyst Rosas’ vilde hobby

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip