Se billederne her: Hollywood-skuespilleren Bella Thorne deler eksplicitte nøgenbilleder

Foto: Shutterstock.com

Disney-skuespilleren Bella Thorne er blevet afpresset af en hacker, der havde adgang til hendes nøgenbilleder- og videoer. Nu har hun selv valgt at dele billederne samt en besked til hackeren.

Advarsel: Nøgenfotos kan ses i denne artikel

Hvis man gerne vil ramme mennesker, hvor det gør allermest ondt, så kræver det ofte blot, at man har adgang til deres mest intime billeder. Med dem vil man ofte kunne få folk til at gøre rigtig mange ting i frygten for, at billederne skulle blive delt.

Det er dog ikke alle, der underlægger sig det pres, som man kan blive udsat for at hackere, og en af dem er den 21-årige amerikanske skuespiller, Bella Thorne, der især er kendt for hendes mange optrædener i tv-serier og film på Disney Channel.

Skuespilleren blev kontaktet af en unavngiven hacker, som viste hende, at han havde private billeder og videoer af hende, hvor hun ikke havde tøj på. Han truede hende med at dele dem med alt og alle, hvis hun ikke gjorde, hvad han bad om.

Læs også

Cardi B uploader provokerende nøgenvideo efter billede-læk: Det her er min F****

Hvor de fleste måske havde gjort det, som hackeren ønskede, så valgte Bella Thorne at gå i en anden retning. Hun valgte selv at dele billederne på de sociale medier, og det er bestemt ikke billeder, der overlader noget til fantasien.

Samtidig med at hun delte billederne, valgte hun at skrive en ‘besked’ til hackeren.

“I går som i alle ved, blev mit ‘lort’ hacket. I de sidste 24 timer er jeg blevet truet med mine egne nøgenbilleder, og jeg føler mig klam og overvåget. Jeg føler, at en anden har taget noget fra mig, som jeg kun ønskede en særlig person, skulle have lov at se,” fortæller hun i starten af sit opslag.

Han har nøgenbilleder af andre kendisser

Det er dog ikke kun Bella Thorne, som manden har nøgenbilleder af. Andre kendisser kan dermed frygte, at de er de næste på listen til at få en trussel fra den unavngivne hacker. Bella Thorne skriver nemlig, at hackeren har sendt billeder af andre kendisser til hende.

“Han har sendt mig flere nøgenbilleder af andre kendisser, han stopper ikke bare ved mig, og han vil fortsætter,” fortæller hun, inden hun afslører, hvorfor hun selv valgte at dele sine intime billeder.

“Alt for længe har jeg ladet en anden mand udnytte mig igen og igen, og jeg er fucking træt af det. Jeg deler disse, fordi det nu er MIN beslutning. Du får ikke lov til at tage andet fra mig, lyder det fra Bella Thorne.

Den lidt kryptiske besked lyder som om, at det udelukkende er til hackeren, men hun har for nyligt udgivet en bog, hvor hun fortæller om, at hun er blevet seksuelt misbrugt af en mand i mange år, og det er blandt andet det, som har fået hende til at sige fuldstændig fra over for at miste kontrollen.

Slutteligt fortæller skuespilleren, at hackeren snart kan forvente, at FBI er på vej.

Læs også

Miley Cyrus kommer til Danmark - Fejrer det ved at dele nøgenbillede

 

 

Dagens Gossip