Se billedet: Nu viser onani-caroline sin nye røv frem

Foto: TV3 - Caroline Petersen fra Paradise Hotel

Realitystjernen Caroline Petersen har været et smut i Tyrkiet, hvor hun har fået foretaget en Brazilian Butt Lift, som er en numseoperation. Efter flere måneders venten kan hun nu stolt fremvise sit resultat.

Hun er en af de mest kendte reality-deltagere i Danmark, hvilket også er årsagen til, at hun har mere end 110.000 følgere på sin Instagram. Disse følgere har i løbet af de seneste måneder kunne følge med i hendes rejse mod en ny bagdel, som hun har fået lavet i Tyrkiet.

Det har dog været en lang sej kamp for realitystjernen, der også går under det borgerlige navn, Caroline Petersen, da det har taget knap to måneder fra operationen til, at hun nu kan vise resultatet frem. Efter operationen lagde Caroline et billede op på sin Instagram-profil, hvor hun beskrev det smertehelvede, som hun havde været igennem i forbindelse med hendes ’Brazilian Boot Lift’

”En update fra Tyrkiet, der nu er ved at være ved vejs ende. Det har været en ubeskrivelig rejse fra start til slut. Det startede ud som et smertehelvede på grund af operationen, der heldigvis gik hen og blev bedre,” lyder det indledningsvist fra Caroline, der fortsætter:

”Jeg ligger lige nu med verdens mest hævede krop, som man nok også kan skimme på billedet,”

View this post on Instagram

En update fra Tyrkiet, der nu er ved at være ved vejs ende ☺️ Det har været en ubeskrivelig rejse, fra start til slut. Det startede ud som et smertehelvede på grund af operationen, der heldigvis gik hen og blev bedre. De sidste dage er gået med at få set smukke Istanbul, som bestemt er mere end et besøg værd 😍 Jeg ligger lige nu med verdens mest hævede krop, som man nok også kan skimme på billedet. Min krop er fyldt op med blå mærker - blå, gule og lilla. Men på trods af alt det, føler jeg mig lykkelig. Lykkelig for at have gjort noget for mig selv, som for mit vedkommende kan komme til at øge livskvaliteten. Jeg ved godt, at en plastikoperation ikke er svaret på alverdens problemer men for mig, er det med til at berige mit liv. Det lyder i manges øre dumt. For mit vedkommende er det den bedste beslutning, jeg har taget meget længe. På billedet ser i min kirurg @drhakangence ved siden af min hævede krop. Ikke nok med at han er fandens dygtig, så er han også med til at realisere folk’s drømme, er det ikke skønt 😍 Så selvom jeg har ligget i et smertehelvede, har blå mærker, en røv der er hævet op, så den nu nærmest er på størrelse med Kim K’s, så er jeg lykkelig for at have taget denne bestluning om at lægge mig under kniven. Ikke en eneste gang har jeg fortrudt det, og ikke en eneste gang kommer jeg til det. Det ved jeg fordi, at jeg er lykkelig. Så uden at det skal lyde for sukkersødt det hele, vil jeg slutte af med først og fremmest at takke min fantastiske veninde for at være med til at realisere min drøm @rikkechili ❤️ Det her er ikke en reklame men en tak inde fra hjertet af. Og tak til @beautytrips_scandinavia og @drhakangence ❤️ Og så selvfølgelig tak til @dijro1 for at være så skøn en pige, det har været en fornøjelse at dele denne rejse med alle jer ❤️ Lige på falderebet vil jeg gøre jer opmærksomme på, at når jeg er hjemme og lige er faldet på plads, vil jeg lave nogle blogindlægs om hele mit forløb fra start til slut omkring min operation og min tur til Tyrkiet, så følg med. Teşekkürler @drhakangence ☺️

A post shared by Caroline Petersen (@carolinepetersenofficial) on

 

De første efterbilleder

I går den 21. marts var kroppen endelig helt på plads for Caroline, og derfor fandt hun også tid til at uploade et billede af resultatet til sine mange følgere på Instagram. Et resultat som hun er rigtig glad for.

”Rigtig mange af jer har spurgt mig om efterbilleder af mit resultat fra operationen. Min krop har dog lige skulle falde på plads først, hvilket den er i gang med nu. Så her er de første efterbilleder,” skriver hun i opslaget.

På flere af de billeder Caroline Petersen har lagt op, er der både positive og negative kommentarer. Flere folk forstår ikke, hvorfor hun mener, at det har været nødvendigt med sådan en operation, men til det har Caroline også et svar.

”Lykkelige for at have gjort noget for mig selv, som for mit vedkommende, kan komme til at øge livskvaliteten. Jeg ved godt, at plastikoperation ikke er svaret på alverdens problemer, men for mig, er det med til at berige mit liv,” lyder det i et opslag fra realitystjernen.

Det er efterhånden noget tid siden, at vi sidst har set Caroline Petersen på TV, og hun har heller ikke selv hintet til, at hun er på vej tilbage i et nyt program.

Læs også

Miley Cyrus kommer til Danmark - Fejrer det ved at dele nøgenbillede

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip