Se dem her: Realitystjernen Cecilie Harder har fået lavet større bryster

Foto: Discovery Networks Danmark

Realitystjernen, der er kendt fra 'Ex on the Beach', har fået lavet nye bryster - og hun holder dem ikke for sig selv

Tidligere på ugen rejste realitystjerne Cecilie Harder til Tyrkiet. Det gjorde hun med det formål at lægge sig på operationsbordet hos en plastikkirurg i landet.

Læs også

20-årig mor ville forkæle sig selv: Pludselig lignede hun Shrek

Cecilie Harder, der primært er kendt fra 'Ex on the Beach', har fået lavet en brystforstørrende operation. Resultatet af operationen er hun rigtig godt tilfreds med, afslører hun over for SE og HØR.

På nuværende tidspunkt befinder hun sig på et hotel i Tyrkiet, hvor hun slapper af og skal komme sig efter sin operation.

Det fortæller Cecilie til SE og HØR fra sin hotelseng i Tyrkiet, hvor hun lige nu kommer sig efter indgrebet. Ifølge realitystjernen selv har hun det 'okay efter omstændighederne'.

"Jeg har det okay efter omstændighederne," siger hun til mediet.

Realitystjernen har desuden også afsløret, at hun har fået hele 335 milliliter i hvert bryst, da det var, hvad der var plads til, skriver SE og HØR.

Foto: Privat

Cecilie Harder afslører desuden, at hun fortsat er relativt ramt efter operationen. Det har bl.a. medført, at hun har svært ved at bruge sine arme. Ydermere er det heller ikke nemt for hende at bevæge sig rundt.

Heldigvis har hun dog fået hjælp med på sin tur til Tyrkiet, da hun både har sin mor med som moralsk støtte, ligesom hun også har fået selskab af René Hoffbeck, der også er kendt fra 'Ex on the Beach'.

Læs også

Nicklas Bendtner kendt skyldig: Får kæmpe straf

På trods af, at det endelig resultat ikke vil være at se før om et par måneder, er Cecilie Harder allerede nu rigtig glad for resultat af sin operation. Ifølge SE og HØR er den brystforstørrende operation blevet udført på en klinik ved navn Esteworld i Tyrkiet.

Foto: Discovery Networks Danmark

 

Dagens Gossip