Se det intime billede: Fie Laursen kysser med ny fyr

Emil Ryttergaard

364 uger siden

|

20/07/2017
Den populære blogger har kastet sin kærlighed på en ny fyr, der også er et kendt ansigt i reality-miljøet, efter at hun blev single for få uger siden.

Dagens topnyheder

Det går stærkt for Fie Laursen for tiden. 

Den kendte blogger, realitydeltager og forfatter har ualmindeligt stor succes med sin seneste bogudgivelse 'Min ærlighed' og sin kanal på Youtube, hvor flere tusinde danskere følger med.

Men det går ikke kun hurtigt med karrieren. Også i kærlighedslivet er der fuld fart på, afslører et blik på hendes Instagram

Her kan man nemlig se, at Fie Laursen er begyndt at kysse med Jonas Daniel Westh Ptak, der har medvirket som gæst og strandløve i det populære program Paradise Hotel på TV3. 

Jonas Ptak. Foto: TV3

Under billedet er der et enkelt hjerte, hvilket kunne tyde på, at Fie Laursen er blevet forelsket og har fået sig en ny kæreste. 

Det er ellers kun en måned siden, at hun annoncerede, at hun var kæreste med den populære youtuber Hanspeter Matzen. 

- Fra første gang den her søde jyde stod i min entre med sit skæve smil og sagde ‘mojn’, har jeg haft sommerfugle i maven, hver gang hans navn er blevet nævnt. Med ham her så føler jeg mig tryg, og jeg føler vores forhold er stabilt, skrev Fie Laursen på sin blog

Men forholdet holdt kun i tre uger. Men den hjertesorg ser hun ud til at være kommet sig over, for nu har Fie Laursen altså kastet sin kærlighed på en ny fyr.

Alexandra dropper Danmark