Se det nuttede billede: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre

Foto: DR/Jakob Mydtskov

Line Rask og Michael Hansen, som er kendt fra det populære tv-program 'Gift ved første blik', er blevet forældre til en lille pige.

For lidt over to år siden mødte Michael Hansen og Line Rask hinanden for allerførste gang - da de blev gift ved en ceremoni på Københavns Rådhus.

Nu er parret, som er kendt fra det populære DR-program ‘Gift ved første blik’, blevet forældre til en lille pige, som kom til verden den 15. november 2017.

Dermed meldte datteren sin ankomst på terminsdatoen, hvilket Line Rask ifølge Nordjyske Stifttidende havde håbet, at hun ikke ville gøre af en ganske særlig grund.

Læs også

Ghita Nørby i alvorligt uheld: Må aflyse flere forestillinger

Nu deler mor og datter nemlig fødselsdag, da Line Rask selv fyldte 30 år netop denne dag.

Den nybagte mor har delt et billede på Instagram af datterens lille hånd:

- Vores lille trold ville gerne dele fødselsdag med sin mor, så den 15. november kom vores skønne Emma. 3160 gram, 50 centimeter og opkaldt efter min elskede oldemor. Alt gik godt, og hun har allerede oplevet en del i New York (mest sovende i barnevognen), skriver Line Rask til det søde billede.

 

Line Rask og Michael Hansen har boet i New York siden april 2016, hvor de flyttede dertil på grund af Michael Hansens arbejde.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Lille Emma er den første danske ‘Gift ved første blik’-baby.

Nadia Shila kan ikke vente: Nu viser hun sin nøgne krop frem

Dagens Gossip