Se det skønne billede: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager er blevet far

Foto: TV 2

Jørn Andersen, som tidligere har været med i det populære realityprogram 'Landmand søger kærlighed' blev fredag far for første gang. Nu har moderen delt et billede af deres lille søn på Facebook.

Den tidligere ‘Landmand søger kærlighed’-deltager Jørn Andersen blev fredag far for første gang.

Det afslører den nybagte mor Carola Thomsen Schmidt i et opslag på Facebook, hvor hun også har delt et billede af den stolte far og hans lille søn, som allerede har fået navnet Emil, med ordene:

- Så kom vores lille Emil til verden. Han vejer 3.200 gram og er 50 centimeter. Blev taget ved kejsersnit i nat klokken 00.13. Vi har det alle godt.

I ‘Landmand søger kærlighed’ mødte Jørn Andersen Maria, som flyttede ind på hans gård sammen med sin 17-årige datter. Der gik dog ikke længe, før forholdet mellem Jørn og Maria var forbi.

Selvom det ikke lykkedes Jørn Andersen at finde kærligheden, da han deltog i det populære tv-program i 2015, blev han senere forelsket i Carola Thomsen Schmidt, som han altså nu har stiftet familie med.

Sidste år blev Jørn Andersen og Carola Thomsen Schmidt forlovet, da han gik på knæ på hendes fødselsdag og stillede det store spørgsmål.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Carola Thomsen Schmidt havde i forvejen en datter på syv år fra et tidligere parforhold, som altså er blevet storesøster.

Se billedet: Louise fra ‘Landmand søger kærlighed’ skal være mor

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip