Se det søde billede: Badehotellet-stjerne er blevet mor for anden gang

Foto: Polfoto (arkivfoto)

Ulla Vejby blev for mor anden gang den 31. december 2017, da hendes lille datter kom til verden på Herlev Hospital.

Den danske skuespillerinde Ulla Vejby, som især er kendt fra den populære TV 2-serie ‘Badehotellet’, fejrede nytåret på ganske særlig vis i år. 

Natten til den 31. december 2017 blev hun nemlig mor for anden gang, da hendes lille datter kom til verden.

Det skriver Billed-Bladet ifølge BT.

Læs også

Badehotellet-stjerne afslører: ‘Jeg er gravid’

- Jeg har fået mig endnu en dejlig datter. Hun kom lidt før terminen. Ja, faktisk kom hun til verden den 31/12, så hun er en rigtig nytårspige, som går et langt livs fejring med champagne og kransekage i møde, siger Ulla Vejby til Billed-Bladet.

Nytårsaften delte den nybagte mor et billede på det sociale medie Instagram, hvor der står en babylift ved siden af to vinglas og en flaske bobler:

- Godt nytår!!! Jeg fødte en pige i nat på Herlev, så nytåret nydes med bobler, stille lykke og taknemmelighed over det lille nye liv, skriver Ulla Vejby til billedet.

Masser af instagrambrugere ønsker tillykke med familieforøgelsen i billedets kommentarfelt - herunder flere af Ulla Vejbys kolleger fra ‘Badehotellet’.

Hun og ægtemanden Michael Lysgaard har i forvejen datteren Marie, som er tre år gammel og altså er blevet storesøster. Ifølge Ulla Vejby er det en rolle, som hun er jublende lykkelig for.

Tidligere har Ulla Vejby udtalt, at graviditet nummer to ikke var planlagt, men at hun glædede sig, til den lille pige kom.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Ulla Vejby var i gang med optagelserne til femte sæson af ‘Badehotellet’, hvor hun spiller stuepigen Edith. Hvorvidt det betyder, at Ulla Vejby skal spille gravid i sin rolle, ville hun dog ikke udtale sig om:

- Om det er skrevet ind i historien, at Edith er gravid eller ej, vil jeg ikke afsløre. Jeg var også gravid, da vi optog første sæson, og nåede lige at finde min første datter, inden optagelserne af anden sæson gik i gang, lød det fra Ulla Vejby.

Det nybagte forældrepar har endnu ikke valgt et navn til deres yngste datter. 

Thomas Buttenschøn har igen fundet kærligheden: Nu viser han damen frem

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip