Se det søde billede: Caroline Wozniacki viser kæresten frem

Foto: Polfoto

Basketballspilleren David Lee og danske Caroline Wozniacki stod officielt frem som kærester i februar. Nu viser de to sportsstjerner kærligheden frem på Instagram.

Caroline Wozniackis storebror Patrik Wozniacki bekræftede for under en måned siden, at hans lillesøster har fundet kærligheden med basketballstjernen David Lee, som spiller for San Antonio Spurs.

Caroline Wozniacki var forlovet med golfspilleren Rory McIlroy, som pludselig slog op med den danske tennisspiller i foråret 2014 og efterlod hende med et knust hjerte. Men nu tyder alt på, at 26-årige Wozniacki har ladet sig ramme af Amors pil igen. 

Hun har i hvert fald delt et billede af hende og 33-årige amerikanske David Lee på det sociale medie Instagram, og teksten til billedet afslører, at hun atter er forelsket.

Se billeder af basketstjernen herunder.

Den 33-årige David Lee har tidligere vundet NBA-mesterskabet med Golden State Warriors. Derudover har han to gange været udtaget til ligaens All Stars-hold.

På billedet på Instagram går det nyforelskede sportspar ved siden af hinanden i træningstøj med ryggen til kameraet. Teksten til billedet er en smiley med hjerter i øjnene og en emoji af et par, der holder i hånd. Så er der vist ikke tvivl om, at Wozniacki kun har øjne for én person lige nu.

Læs også

Nu er det officielt: Her er Caroline Wozniackis nye kæreste

Se det søde billede af Wozniacki og Lee herunder.

View this post on Instagram

👫😍

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip