Se skærmbillederne: Peter Ingemann afslører "intim" samtale på Messenger

Foto: Shutterstock

Peter Ingemann er tilsyneladende en eftertragtet herre - også i udlandet.

Peter Ingemann er landskendt fra programmer som 'Hammerslag', 'Størst' og 'Ingemann og kongerækken', og han er uden tvivl en populær herre i det danske land. 

Men han er tilsyneladende også populær i udlandet.

Læs også

De ligner hinanden på en prik, og så deler de alt - selv deres forlovede

Det fremgår af en række beskeder, som han har modtaget på Messenger og delt på sin Facebook-side. 

"Er du ledig til at chatte?" lyder forespørgslen fra en 'Mariel Dee', som den folkekære tv-vært dog hurtigt lurede formentlig er en svindler. 

Da hun bliver mødt af Ingemanns automatiske svar: "Hej! Tak for din henvendelse. Da jeg modtager rigtig mange beskeder, kan jeg ikke nå at svare alle. Håber du forstår. God dag. Kh Peter," er det nemlig tydeligt, at det ikke bare er en kvindelig fan fra Filippinerne, der forsøger at få kontakt.

Samtalen - som nærmere er en monolog - fortsætter nemlig [red. oversat fra engelsk]: "Kan vi skrive på engelsk? Jeg kan ikke forstå dit sprog, kan vi venligst kommunikere på engelsk."

Og i endnu et opslag på Facebook skriver Ingemann, at han er imponeret over den såkaldte svindlers ihærdighed. Hun giver nemlig tilsyneladende ikke op uden kamp. 

Hun har i hvert fald sendt intet mindre end 20 beskeder til tv-værten, og flere af dem er endda på gebrokkent dansk. 

Ingemann er dog ikke så nem at narre, selvom han undrer sig over, om man kan bruge hans Mit-ID til noget i Afrika eller Asien. 

"Net-svindleren giver ikke så let op... Tænk jeg anede ikke, at Mit-id kunne bruges i Nigeria...eller Manilla," har han således skrevet. 

Læs også

Han dækker stegepanden med køkkenrulle: Se så det fantastiske resultat

 

.

Dagens Gossip