Silas Holst i stor sorg: "Du ville have elsket det"

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Silas Holst mindes vigtig person.

Tilbage i 2017 mistede Silas Holst en vigtig person i sit liv.

Læs også

LIGE NU: Her bliver forbud forlænget

“Efter otte måneders sej kamp mod kræften fik min mentor, min inspiration, min danselærer og størst af alt – min “ekstra-mor” – endelig fred,”” skrev Silas Holst tilbage i 2017 i et opslag.

“Ekstra-moren”, Lene Løvendahl, døde to dage inden, Silas Holst købte sit sommerhus.

“Jeg skrev under og købte huset d.1.3 og nåede at fortælle hende det. Vi nåede aldrig at male det sammen. Lige siden har jeg tænkt på at få lavet et nyt skilt og navn til huset. Det hed Tanamera, men i julegave 2020 fik jeg af min kære bror et hjemmelavet skilt til huset! “LØVENS HULE” Det er i dag kommet op at hænge og er helt rigtigt,” skriver Silas Holst i det rørende opslag på Instagram og slutter af med ordene:

“Du ville have elsket det, Løven.”

Foto: Instagram @silasholst.

Han forklarer, at siden han var fire år gammel, har han kaldte Lene Løvendahl for ‘Løven’, og derfor skulle sommerhuset have navnet Løvens Hule.

“Det er hende, der har lært mig at danse”

Da Vild med dans samlede penge ind til Knæk Cancer i 2019, og Silas Holst og skuespilleren Jakob Fauerby høstede flotte point fra dommerne, så var det også med Lene Løvendahl i tankerne.

“Det er hende, der har lært mig at danse. Og hun kæmpede en kamp for, at andre dansestilarter som samkønsdans og kørestolsdans skulle anerkendes,” fortalte han til TV 2 og fortsatte:

“Så at jeg – som hendes elev og søn på en eller anden måde – får lov til at udleve det, hun har kæmpet for i rigtig mange år. Og at gøre det på fjernsyn. Det ville betyde alverden for hende,” slog han fast.

Lene Løvendahl var hans mors barndomsveninde, og sammen med sin mor og bror flyttede Silas Holst ind i et hus lige ved siden af hende, da hans forældre blev skilt.

“Det var hende, der kørte mig i skole, når min mor var på arbejde. Hende, der hentede mig, når min mor ikke kunne. Så hun har ligesom været der altid som en ekstra forælder,” fortalte han om det særlige bånd til Lene Løvendahl.

Læs også

Landmand søger kærlighed-par løfter sløret: Nu er tiden kommet

 

 

 

Dagens Gossip