Silas Holst ramt af corona

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Den 38-årige 'Vild med dans'-stjerne Silas Holst afslører, at han er blevet hårdt ramt af coronavirus.

Silas Holst, der for en uge siden stod i finalen i 'Vild med dans' sammen med dansepartner Lise Rønne, har i denne uge en markant anderledes fredag aften foran sig.

Den 38-årige skuespiller og danser er nemlig blevet ramt af corona. Derfor har han besluttet at forskanse sig i sit sommerhus, hvor han er gået i isolation, for ikke at smitte andre.

Læs også

Det afslører 'Vild med dans'-stjernen i et opslag på Instagram.

Han fortæller, at han er gået i isolation, og med sig har han taget på dunjakke, striktrøje, pejs, dyne og hue.

"For en uge siden idag, dansede jeg med Lise svævende over mit hoved og følte mig flyvende! I dag én uge senere har jeg forskanset mig i mit sommerhus i isolation i dunjakke, striktrøje, pejs, dyne og hue," skriver Silas Holst på Instagram.

Den professionelle danser lægger ikke skjul på, at den smitsomme virus har ramt ham hårdt. Han fortæller, at han både er afkræftet, fryser og har svært ved at holde sig vågen.

Foto: Instagram/ SIlas Holst

"Corona ramte desværre, efter at have undgået den 1 1/2 år. Sjældent har jeg været så afkræftet som idag. Fryser 24/7 og falder hele tiden i søvn," skriver han, og fortsætter:

"Min krop og hals virker som om den har den ondeste gang influenza og halsbetændelse kørende samtidig."

Ydermere slår han fast, at han ikke kan huske, hvornår han 'sidst har følt sig så syg'. Meget kunne derfor tyde på, at Silas Holst er blevet hårdt ramt af coronavirussen, som fortsat præger hverdagen i Danmark.

Alt er dog ikke negativt, fortæller han i opslaget på det sociale medie. Han glæder sig nemlig over, at der er kommet nye afsnit af 'La Casa de Papel' (Papirhuset) på Netflix.

Hertil skriver han også, at det trods alt er bedre, at det er i denne uge, at han er blevet smittet med corona - og ikke i sidste uge. Det ville nemlig have betydet, at han og Lise Rønne havde været tvunget til at trække sig fra 'Vild med dans'-finalen.

"Shout out til at blive vaccineret!! It aint funny!!" skriver han til slut, og sender en opfordring til folk om, at de bør lade sig vaccinere mod coronavirus.

Læs også

Kvinde falder over Post-it-seddel på kjole: Så bryder hun ud i latter

 

 

Dagens Gossip