Simon Cowell i vildt vægttab: Har fået en Baywatch-krop

Simon Cowell har 'smidt' farkroppen. Foto: Isla/Backgrid/Ritzau Scanpix

Det er et imponerende vægttab, som britiske Simon Cowell har været igennem det seneste år, hvor han er gået fra en usund krop til en trimmet en af slagsen.

Hvis du er en af de mange tro tv-seere, der følger med, når der sendes ‘Britain Got Talent’, så har du nok bemærket, at der er blevet mere Simon Cowell at se på i løbet af årene.

Læs også

Tabte sig 15 kilo ved at spise McDonalds tre gange om dagen: Se hvad hun spiste

I den seneste sæson der netop har haft sin afslutning på dansk tv, var Simon Cowell dog begyndt at skrumpe ind igen, og på de seneste billeder, der er blevet taget af Simon Cowell på hans familieferie, er det i den grad til at se, at Simon Cowell har fået de overflødige kilo.

Foto:Isla/Backgrid/Ritzau Scanpix

Den nu 60-årige Simon Cowell ligner hvert fald ikke en mand på 60, når man ser disse billeder, der er blevet skudt af ham under familieferien til Barbados.

Fik ordre fra lægen

X Factor-skaberen har formået at tabe sig 10 kilo i løbet af det seneste år, og det er blandt andet sket ved, at han er skiftet over til en vengansk livsstil.

Sådan så Simon Cowell ud, inden han begyndte at tabe sig. Foto: Matrix/Zuma/Ritzau Scanpix

Simon Cowell fik i 2017 en besked fra sin læge, der gav ham det sidste rygstød til at jage en sundere livsstil. Lægen fortalte nemlig, at hvis han ikke begyndte at leve sundere, så ville han ende med at blive alvorligt syg.

Foto: Isla/Backgrid/Ritzau Scanpix

Han erstattede derfor sin kost der primært bestod af kød, brød, sukker og mælkeprodukter, med en vegansk kost.

Det må i den grad siges at have givet pote, når man ser på den form, som Simon Cowell viser frem på stranden.

Læs også

Føreren brugte for meget luftfrisker, så sprang bilen i luften

 

Dagens Gossip