Simon Jul indlagt

Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix.

Simon Jul blev indlagt under optagelserne til tv-program.

Intensiv pulstræning, nul hurtige kulhydrater og daglig styrketræning.

Læs også

Sidste udkald: Disse danskere kan få 10.000 kroner

Det er nogle af de barske vilkår, som er realiteten for seks kendte danskere i det nye Discovery-program ‘12 Uger i Helvede’.

Igennem programrækken kommer seerne helt tæt på de seks deltagerne: Simon Jul, Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Esben Dalgaard, Anne Louise Hassing og Cutfather. Seerne er med, når deltagerne hver især bliver presset til det yderste.

Det er især virkeligheden for komiker, skuespiller og musiker Simon Jul. Faktisk bliver strabadserne så hårde for ham, at han ender på hospitalet.

Det fortæller han til B.T. 

"Min krop forbrændte så meget, og jeg spiste så lidt, at min krop blev rigtig dårlig af det," lyder det fra Simon Jul i programmet, hvor han bliver indlagt på Odense Universitets Hospital.  

Simon Jul har i 11 år kæmpet med type 2-diabetes - og det er ikke den bedste kombination sammen med de den hårde træning og stramme kost. 

Forskningschef Tanja Thybo fortæller til BT, at man som diabetiker ikke behøver være bange for hverken motion eller diabetes medicin. Men er man blandt de mere end 250.000 danskere som har type 2-diabetes, så lyder opfordringen fra forskningschefen på, at man konsulterer sin læge, inden man går i gang. 

Ikke bare en flot krop

Discovery Danmarks programdirektør Pil Gundelach Brandstrup forklarer, at målet med de 12 ugers træning ikke “bare er en flot krop”.

“Jeg er overbevist om, at '12 Uger i Helvede’ vil inspirere seerne og vise, hvor langt man faktisk kan komme, når viljen er der. Og så er det vigtigt at understrege, at programmet også viser, at et sundt liv handler om meget andet end bare en flot krop. Når man er fysisk aktiv, så forbedrer man også sit mentale helbred, og netop den mentale optur er spændende at være tilskuer til, siger Pil Gundelach Brandstrup.

Læs også

Trækkes tilbage: Leverpostej solgt i blandt andet Rema 1000 og Netto

 

 

 

Dagens Gossip