Skidt nyt for ‘Badehotellet’-stjerne: Må trække sig fra tv-serie

Foto: Katrine Emilie Andersen/Scanpix

På grund af hoftesmerter må Anne Louise Hassing droppe at medvirke i ny TV-serie.

Hun er elsket i rollen som den rapkæftede grossererfrue Therese Madsen i TV 2-serien ‘Badehotellet’, men hvis man ikke kan vente med at se skuespilleren Anne Louise Hassing i en ny tv-serie, så må man væbne sig med tålmodighed.

Det står klart, efter den folkekære skuespillerinde har måtte trække sig fra en rolle i en helt ny tv-serie. Det skriver Billed Bladet.

Der er tale om en rolle i TV 2 Charlies nye serie ‘Sygeplejersken’ - en rolle som den 50-årige skuespiller ellers havde glædet sig til, men hoftesmerter har sat en stopper for hendes medvirken.

Læs også

Hit eller skidt? Hør Helmigs nye VM-sang

- Jeg måtte desværre melde fra på grund af smerter i hoften. Jeg har slidt den ned og stod til operation, men det var jeg altså ikke lige klar til, så jeg prøver en alternativ vej, fortæller Anne Louise Hassing til Billed Bladet.

For at blive smerterne kvit har Anne Louise Hassing de seneste fire uger forsøgt sig med alternativ behandling. Hun har blandt andet at spise kyllingebrusk i pilleform hver dag, og det har gjort underværker.

Derfor forventer skuespilleren også at være klar, når der skal indspillet en ny sæson af Badehotellet.

Læs også

54-årig dansk diva gravid igen: Nu har hun taget fusen på alle

- Der er stor forbedring, så jeg er optimistisk og klar til at indspille 6. sæson af ‘Badehotellet’, fortæller Anne Louise Hassing.

Anne Louise Hassing debuterede som Kirsten i Niels Malmros-filmen ‘Kærlighedens Smerte’ og har siden optrådt i blandt andet Lars von Triers dogmefilm, ‘Idioterne’, fra 1998, der indbragte hende en Bodil for bedste birolle.

Det store folkelige gennembrud fik hun dog i 2004 i DR's dramaserie ‘Krøniken’, hvor hun spiller den jyske Ida, der for at få råd til studierne i hovedstaden tager arbejde på radiofabrikken Bella, hvor hun forelsker sig i chefens søn, Erik.

Senest er det dog i rollen som fru Therese Madsen, at danskerne har taget Anne Louise Hassing til sig. Faktisk blev hun oprindeligt castet til rollen som hotelfrue - en rolle der dog gik til Bodil Jørgensen, og det passede Anne Louise Hassing fint. Hun ville nemlig hellere spille fin københavnerfrue i den populære serie.

Besøg vores TV, serier og Film guide - Her finder du blandt andet de mest populære Netflix film og serier. Vi har også samlet de bedste gyserfilm, som helt sikkert er et kig værd.

 

Dagens Gossip