Skræmt Mascha Vang i dramatisk ulykke under optagelser til tv - hentet med ambulance

Ane Sørensen

373 uger siden

|

17/05/2017
Gossip
Arkivfoto: Polfoto/Philip Davali
Arkivfoto: Polfoto/Philip Davali
Optagelser til et nyt tv-program tog en alvorlig drejning, da Mascha Vang og Rasmus Jarlov pludselig kørte galt for rullende kameraer.

Dagens topnyheder

Bloggeren og realitystjernen Mascha Vang kom rigtig galt afsted under optagelserne til et nyt tv-program.

Her skulle Mascha Vang køre stærkt med kæresten Rasmus Jarlov og en række andre kendisser i et koncept, der minder om Zulu Djævleræs. Men hun måtte hentes af en ambulance, da hun og Rasmus Jarlov pludselig kørte galt.

Det fortæller Mascha Vang i et nyt indlæg på sin blog.

Inden ulykken skete, havde hun en dårlig fornemmelse, men hun valgte ikke at lytte til intuition. Det fortryder hun nu.

- Rasmus har ikke prøvet sådan noget før, så han var spændt som en flitsbue. Mig… Jeg havde døgnet op til haft en underlig fornemmelse i kroppen. Jeg fik hele tiden en underlig form for lyd og billede der poppede op inde i mit hoved, af en rygsøjle der blev presset sammen.

- Jeg har før fået den slags forvarsler, men det er længe siden noget har været så intenst og insisterende - og jeg lyttede desværre ikke. Men det sad i baghovedet på mig, da vi skulle køre…

- Efter uheldet begyndte nakke og hoved at gøre ondt, jeg fik kvalme og smerte bredte sig ned ad ryggen. Der var desværre ikke rigtig nogen vej udenom. Jeg kom med ambulancen på skadestuen, hvor jeg blev scannet og ventede i timevis på en afgørelse, skriver Mascha Vang.

- Det var så modbydeligt at ligge der, spændt helt fast og uden at vide, om det var alvorligt, i så mange timer, tilføjer hun.

Til sidst fik Mascha Vang heldigvis en positiv besked - der var ikke noget, der var brækket. Hun ved dog endnu ikke, hvad der er sket med ryggen:

- Men jeg har ondt, og da jeg i forvejen har et piskesmæld, som er årsag til mine mange migræner, ved jeg hvor meget, sådan en skade kan forvolde, skriver Mascha Vang.

I blogindlægget har hun delt et voldsomt billede, hvor hun ligger i en hospitalsseng med en stor halskrave på. 

Du kan læse hele Mascha Vangs blogindlæg lige her.

Kærester havde dumt skænderi i byen: James kom hjem til sønderknusende syn 3 timer senere