Skuespiller Lisa Barnes involveret i tragisk ulykke

Foto: Shutterstock.com

Den 65-årige skuespiller Lisa Banes er indlagt i kritisk tilstand efter en forfærdelig ulykke.

Den kendte skuespiller Lisa Banes, der blandt andet er kendt fra filmene ‘Cocktail’ og ‘Gone Girl’ er i kritisk tilstand efter et tragisk uheld.

Det amerikanske medie Variety skriver, at 65-årige Lisa Banes omkring klokken 6.30 lokal tid i New York blev ramt af en scooter.

Det resulterede i, at Lisa Banes fik stærke hovedtraumer, og nu ligger indlagt i kritisk tilstand.

Læs også

Harry og Meghan har specielt navn i tankerne til deres kommende datter

“Da NYPD ankom til stedet, observerede de en 65-årig kvindelig fodgænger, der lå på vejen med alvorlige hovedtraumer,” lyder det fra politiet i en udtalelse ifølge Variety, inden de fortsætter:

“Ambulancefolk ankom til stedet, og kvinden blev kørt til Mount Sinai Saint Luke's Hospital, hvor hun fortsat er i kritisk tilstand,”  lyder det fra politiet.

Lisa Banes skulle angiveligt have været ifærd med at krydse et fodgængerfælt, mens scooteren valgte at køre over for rødt lys, og bragede direkte ind i skuespilleren.

Vedkommende på scooteren skyndte sig at køre videre igen.

Lisa Banes har haft en lang glorværdig karriere som begyndte i 1984 med rollen som ‘Mother’ i filmen Hotel New Hampshire.

Derfra gik det stærkt, og hun har siden da været med i massevis af film og tv-serier, blandt andet ‘Kongen af Queens’ og ‘Desperate Housewives’

Du kan se alle Lisa Banes roller her 

Læs også

DMI: Så mange dage får vi +20 grader i træk