Sofie Linde afslører fremtidsplaner: ‘Jeg vil have det helt store bryllup'

Sofie Linde har udset sig et meget større bryllup i fremtiden. Foto: scanpix

Det var slet ikke godt nok at blive gift på rådhuset, lyder det fra Sofie Linde, der drømmer om et meget større bryllup.

I gårsdaggens udgave af X Factor havde Sofie Linde fået et ekstra efternavn, da hun igen kunne indtage livescenen som vært, siden at hun fødte datteren Trine den 17 februar.

Og formelt hedder Sofie Linde også Ingversen til efternavn, efter at hun blev gift med sin mand Joakim Ingversen på Københavns Rådhus d. 15 december sidste år.

Men selvom at det var dejligt at blive gift, så drømmer Sofie Linde om et helt andet slags bryllup, skriver Realityportalen.

- Jeg vil jo gerne have de store kirkebryllup. Det kommer. Det skal bare planlægges, fortalte Sofie Linde efter X Factor fredag aften.

Læs også

Folk raser over Sonias behandling af specielt kæledyr: Giver sin ræv vegansk foder

Brylluppet på rådhuset var nemlig slet ikke som Sofie Linde havde drømt om.

I går kunne Sofie Linde for første gang træde frem foran kameraet som vært på X Factor, siden hun fødte datteren Trine. Foto: Scanpix

- Det var lidt en formalitet. Jeg var bare skide træt og gravid, så jeg vil jo gerne have en aften og en dag, hvor jeg går i hvid kjole. Joakims søster er brudekjoledesigner, og der er sku mange ting, siger Sofie Linde til Realityportalen.

Med X Factor kørende i et kæmpe show hver fredag aften og med en lille datter, der kræver meget af de to nybagte forældre, så er der dog ikke lige fastsat nogen dato i kalenderen endnu.

Læs også

Prutter din tissekone? 4 årsager til at din mis slipper en pinlig vind

Sofie Linde håber, at brylluppet kan planlægges når hun ‘en dag keder sig vildt meget under sin barsel.’ Men hun afslører, at det store kirkebryllup ikke bliver denne sommer.

Seneste nyheder om Sofie Linde

Ærlig Sofie Linde: ‘Jeg væmmes ved mig selv’

Sofie Linde afslører nuttet video af sin nyfødte datter: Se den her

Sofie Linde afslører: Så meget har jeg taget på under graviditeten

 

 

Dagens Gossip