Sofie Linde taler ud om fødslen: ‘Det er ikke for tøsedrenge’

Det tyder på, at det ikke har været en hel nem fødsel, som X Factor værten Sofie Linde har oplevet. Foto: Scanpix

Nu taler tv-værten ud om fødslen, der ikke var nogen helt nem affære.

For knap en uge siden, blev Joakim Ingversen og Sofie Linde forældre, da det kunne byde deres lille datter Trine til verdenen.

For de to skærmtrolde er der knald på. For foruden de hjemlige pligter med bleskift, amning og muligheden for at vænne sig til det lille nye familiemedlem, så skal de to DR-værter også deles om tjansen med at være vært for X Factor.

Under et pressemøde i går for X Factor var hverken Joakim Ingversen eller Sofie Linde klar til at håndtere pressens spørgmål.

Den nybagte far havde nemlig travlt med at få de sidste detaljer på plads, inden han skal stå foran kameraet, når X Factor liveshowet starter i aften.

Læs også

Hundelufteren Adrian skræmt efter grusom opdagelse under gåtur

View this post on Instagram

Og så kom Trine ♥️

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

 

For Sofie Linde derimod er der dømt hjemmehygge med Trine, som datteren skal hedde, og på Instagram kunne ‘Madkassen,’ som Sofie Linde kalder sig selv skrive en lille hilsen fra sin tilværelse som nybagt mor.

– Tak, for alle jeres søde beskeder og hilsner. Jeg er oprigtigt rørt over, hvor mange der har givet sig tid til at ønske os tillykke. En fødsel er ikke for tøsedrenge, men både Trille, Joakim og undertegnede madkasse har det rigtig godt. Rigtig god dag til alle, skriver Sofie Linde på Instagram.

Sofie Linde har i den grad også udnyttet tiden op til sin barsel  til fulde med optagelser af X Factor helt op til sin termin. 

Læs også

Alan parkerer bil under shoppetur: Bliver rasende, da han finder modbydelig seddel i forruden

Der har dog også kostet lidt på vægtskålen, hvor den åbenhjertige tv-værtinde kunne afsløre, at figuren ikke var helt i topform, men at hun havde taget rigtig mange kilo på under graviditeten.  

 

Dagens Gossip