Sofie Linde trækker sin mands bukser ned for rullende kamera

Foto: Nils Meilvang/Scanpix

Det skulle bare have været en parodi på en af de utallige TikToks, der florerer med dansende smukke mænd og kvinder, men Sofie Linde ville det anderledes.

TikTok er over os, og mange unge bruger nu mere tid på TikTok end på nogen andre medier. I Danmark vokser TikTok hastigt og mange Influencers opretter konti på det nye medie og skaber indhold der.

Det gælder også for den tidligere TV-vært og Vild Med Dans-vinder Joakim Ingversen, der allerede har fået opbygget et soligt følge på den nye app.

På TikTok er der mange såkaldte trends, og de fleste er danse, der bliver danset af smukke unge mennesker med perfekte kroppe. Det mente Joakim, at han skulle lave en parodi på. Som tænkt, så gjort. Det skulle bare ikke ende på den måde, idet Ingversens kone, X Factor-værten Sofie Linde, for rullende kamera trækker Ingversens underbukser ned.

 

Heldigvis ser det ud til, at Joakim Ingversen tager det fra den humoristiske side, ellers havde han nok heller ikke uploadet videoen.

TikTok vokser hastigt

Det estimeres at TikTok har omkring 800 millioner aktive brugere, hvilket gør det social media mere brugt end mere kendte netværk som f.eks. Twitter eller LinkedIn.

Rigtig mange af brugerne er kinesiske. Ca. 150 millioner af brugerne fra Kina. Men appens popularitet skyder i vejret i hele den vestlige verden.

Læs også

Tragisk død: 82-årig mand dræbt af køer

 

 

 

Dagens Gossip