Stephanie Kessler

Stephanie Kessler. Foto: Polfoto/OLUFSON JONAS

Stephanie Kessler er nok bedre kendt under navnet Geggo og har gennem flere år kunne opleves i det succesfulde realityprogram ‘Familien fra Bryggen’.

Stephanie Kim Christiansen blev født 14. april 1990, men har siden hun var helt lille gået under kælenavnet Geggo.

Allerede i Stephanies helt tidlige barndom valgte hendes mor Linse Kessler at bryde med kontakten til faderen Sonny, og efterfølgende voksede Stephanie op på Islands Brygge sammen med sin mor Linse, der i øvrigt at storesøster til den kendte bokser Mikkel Kessler.

Dermed voksede Stephanie op uden at kende sin far og havde ikke altid den letteste opvækst, da Linse Kessler gennem datterens barndom tilbragte flere år i fængsel. Linse har blandt andet modtaget domme for både ulovlig våbenbesiddelse, vold, indsmugling af hash, trusler rettet mod vidner og ulovlig indtrængen og har derfor sammenlagt siddet fængslet i syv år.

Alligevel har Stephanie flere gange udtalt, at hun har haft en god barndom og at hun ikke bebrejder moderen noget, selvom hun flere gange måtte bo hos andre, mens Linse var i fængsel - blandt andet den elskede og nu afdøde mormor Ann ‘Mobber’ Christiansen.

Stephanie Kessler sammen med mor Linse. Foto: Polfoto/Jonas Olufson

Gennem Stephanies barndom så hun ikke meget til faderen, der med tiden udviklede et alvorligt narkomisbrug, som Linse ønskede at skåne sin datter for. Siden har far og datter dog genetableret kontakten, efter Stephanie er blevet voksen.

Efter folkeskolen gik Stephanies i øvrigt på Lægården Idrætsefterskole i Holstebro.

Læs også

Geggo åbner op: Denne løgn fortalte min mor mig, når hun var i fængsel

Som barn drømte Stephanie om at blive både forsvarsadvokat og dyrlæge, men endte i stedet med at få en anden karriereveje. Gennem barn- og ungdommen har Stephanie nemlig været ivrig danser og af samme grund er hun i dag uddannet poledance-instruktør.

Hun har dog også tidligere arbejdet som baransvarlig på sin mors tidligere stripklub, Copenhagen Redlight, i Nyhavn, ligesom hun også har undervist i både poledance, striptease og floordance samt medvirket i flere musikvideoer.

Stephanie Kessler og manden Cengiz Salvarli. Foto: Polfoto/Mikkel Khan Tariq

Stephanie blev for alvor kendt i offentligheden, da tv-serien Familien fra Bryggen fik premiere på TV3 i 2011. Serien havde moderne Linse Kessler som omdrejningspunkt, men handlede også om Stephanie, hendes mormor samt deres karismatiske omgangskreds.

I 2014 mødte Stephanie sin nuværende kæreste, Cengiz Mads Salvarli, der arbejdede overfor den slikbutik, hvor Linse Kessler bor på Bryggen. Siden blev de to kærester og i 

Læs også

Geggo afslører: Her er min nye livsstil

I foråret 2015 flyttede parret sammen og 5. februar 2016 fødte Stephanie datteren Alba Ann Salvarli - opkaldt efter Stephanies mormor.

19. september 2017 blev Stephanie og Cengiz gift i Las Vegas - noget man i øvrigt kunne opleve i Familien fra Bryggen, der nu har kørt i 12 sæsoner og som har budt på flere private øjeblikke for Stephanie og familien - blandt andet da parret i oktober 2016 sagde farvel til Stephanies barndomsens land - Bryggen - for at flytte i hus i Dragør.

Stephanie Kessler, Cengiz og datteren Alba. Foto: TV3

I dag ejer parret skønhedssalonen La’ Lotus, der ligger på Amagerbrogade.

Stephanie har gennem årerne både været kendt under navnet Stephanie Kessler, Geggo og Stephanie Karma og i 2013 gik hun til numerolog og besluttede at tage navneforandring til Stephanie Karma Hope Kristiansen. I dag har hun dog taget Cengizs navn og hedder derfor Stephanie Karma Salvarli.

Derudover er Stephanie også en flittig blogger, ligesom hun har hele 464.000 følgere på Instagram og 215.665 følgere på Facebook.

 

Dagens Gossip