Thomas Blachman smittet: Svedte i flere nætter

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Den mangeårige X Factor-dommer har også været smittet med corona-virussen.

Thomas Blachman er en af de mange danskere, der har været smittet med corona.

Det fortæller han til Ekstra Bladet. 

Læs også

Peter Ingemann jubler: Slutter med et brag

“Jeg svedte lidt i to nætter, hvor jeg havde feber, og så var det ligesom det,” forklarer han. Han er klar over, at han har haft det nemt i forhold til mange andre, der har været smittet. 

I fredagens udgave af X Factor var det heller ikke lang tid, at Thomas Blachman fik lov til at svede. Dommeren Oh Land, med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, skulle enten sende Thomas Blachmans gruppe Neva & Ida eller Martin Jensens artist Hiba ud af konkurrencen, og valget faldt på sidstnævnte. 

26-årige Hiba Chehade blev den første deltager til at forlade X Factor i årets liveshows, og det betyder, at Thomas Blachman fortsat har sine tre grupper med i konkurrencen: Simon & Marcus, The Kubrix og Neva & Ida.

Mødt af voldsomme beskeder

Det var Oh Land, der fik valget mellem gruppen Neva & Ida eller artisten Hiba.

Det blev som bekendt Hiba, der trak det korteste strå, og Oh Lands beslutning om at sende Hiba ud af konkurrencen er ikke faldet i god jord hos alle seere.

Faktisk er hun efterfølgende blevet mødt af så grimme og voldsomme beskeder, at holdet bag X Factor har set sig nødsaget til at forsvare X Factor-dommeren. 

På Instagram har X Factor TV 2 i kommentarfeltet til et opslag fra Oh Land skrevet:

“Vi forstår, at flere er uenige i Oh Lands valg i aftes. Det er en konkurrence, og en af de to, som havde fået færrest stemmer, skulle sendes hjem,” starter holdet bag X Factor og uddyber:

“Uanset hvad så forventer vi en ordentlig tone i forbindelse med vores program, så tænk venligst over, at det sidder en person bag skærmen og læser jeres kommentarer.”

Du kan læse mere om sagen i denne artikel:

Læs også

TV 2 forsvarer X Factor-dommer

 

 

 

 

Dagens Gossip