Thomas Blachmans kæreste smider alt tøjet

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Sangerinde Julia Werup, der danner par med Thomas Blachman, har delt en række afslørende billeder.

I april blev det af Julia Werup, der danner par med Thomas Blachman, der især er kendt for sin rolle som dommer i 'X Factor', at hun var gravid med sit barn nummer to.

Læs også

Unge mænd tyrede æg efter studenter: Studentervogn blev forfulgt i timevis

Det er naturligvis den 59-årige Thomas Blachman, der er far til det kommende barn. For ham er der dog ikke blot tale om barn nummer to. Derimod er det hans fjerde barn.

Den svenske digter og sangerinde nu så langt henne i sin graviditet, at der kun er 10 uger til termin. Og det har hun valgt at markere på helt særlig vis, ved at dele en række billeder på det sociale medie Instagram.

Det er dog ikke blot en række vilkårlige billeder, hvor hun strutter lidt med sin mave. Derimod er der tale om en serie af billeder, hvor hun ikke har helt så meget tøj på.

Billederne mente hun tilsyneladende ikke, at hun skulle holde sig selv, hvorfor hun altså har valgt at dele dem med omverdenen på sin profil på Instagram.

Som tekst til de delte billeder, har hun skrevet: "Fin mave i uge 30."

Det er dog ikke alle billederne, hvor hun er helt uden tøj. Et par af billederne har hun i stedet valgt at iføre sig en nydelig orange bikini. Hvis du selv har lyst til at se billederne, kan du se dem her.

Julia Werup og Thomas Blachman har i forvejen sønnen Zac, mens Thomas Blachman også har to ældre børn fra sit forhold med Viola Heyn-Johnsen.

Læs også

DMI advarer mod voldsomt søndags-vejr

Inden længe kan Julia Werup og Blachman altså se frem til at forøge deres lille familie, men det vides dog endnu ikke, om det ender med at blive en dreng eller pige, de bliver forældre til om cirka 10 uger.

 

Dagens Gossip