Thomas Helmig deler trist nyhed

Foto: Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix.

“Nu siler regnen ned udenfor mit vindue, og jeg er trist til mode,” skriver musikeren på Instagram.

Selvom der nok er mange danskere, der glæder sig over genåbningsplanerne, der træder i kraft torsdag den 6.maj, så er der andre, der er knap så glade.

Læs også

Melvin med særlig hyldest

Planerne har nemlig også givet det endelige dødsstød til landets festivaler, der i dag aflyser på stribe. Roskilde Festival, NorthSide og Smukfest er nogle af de musikfestivaler, der har meldt ud, at 2021-udgaven heller ikke bliver en realitet.

Det rammer publikum, men det rammer i ligeså høj grad de musikere, der havde set frem til at stå på scenerne. En af disse er Thomas Helmig.

I et opslag på Instagram reagerer han nu på dagens nedslående nyheder.

“GENÅBNINGSPLANEN. Betyder desværre at vi, endnu en gang, må flytte vores koncerter! Roskilde Festival er aflyst, og vi må vente til 11. juni 2022 med at spille på Ceres Park i Århus," skriver Thomas Helmig og tilføjer, at købte billetter stadig gælder til Aarhus-koncerten.

“Jeg havde glædet mig helt vildt” Nu siler regnen ned udenfor mit vindue, og jeg er trist til mode, men VI VENDER STÆRKT TILBAGE,” forsikrer musikeren i et opslag.

“Ikke helt uventet”

Roskilde Festival er en af de festivaler, som har valgt at aflyse årets musikbegivenhed. 

“Aflysningen er jo desværre ikke helt uventet for os. Men det er meget ulykkeligt, og vi er knuste over, at vi ikke får mulighed for at samles igen på vores festival og bidrage til at genskabe de fællesskaber, som corona-krisen har ødelagt for landets unge. Det er der brug for nu. Aflysningen er meget alvorlig for vores forening og et hårdt stød for kulturens vækstlag og den værdikæde, der er med til at skabe festivalen,” lyder det fra Signe Lopdrup, Roskilde Festivals administrerende direktør, i en pressemeddelelse.

Læs også

Rasmus Seebach deler trist nyhed

 

 

 

Dagens Gossip