Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen fejrer stor milepæl: "Tillykke med os to"

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Parret har kendt hinanden i kvart århundrede, og næsten været gift ligeså længe. Kærligheden mellem de to er til gengæld ikke forduftet med tiden.

Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen har i mange år været et af de mest celebre par i Danmark. Parret har været sammen i 25 år, og gift i 22.

For få dage siden var det præcis 22 år siden, at de to sagde ja til hinanden i Torslev Kirke i Nordjylland. I samme anledling har Renée skrevet et sødt og kærlighedserklærende opslag til sin mand på Instagram.

- Hafilliellala min elskede @tomhelmig kan du huske den fest for 25 år siden? Jeg var 32, mor til en lille dreng på halvanden @jake.simonsen og en lille pige @ulrikkeulrikkee på 3, du var 33, nyskilt og far til en lille pige @idamariehelmig på 4 et halvt og ret hurtigt efter den aften indlogerede vi os på hotel Royal i Århus og bryggede den fineste lille babydreng @hugohelmig sammen, indleder hun sit opslag med at skrive.

Renée er fuld af roser over for Thomas, som altid giver en masse plads til Renée. Desuden bakker han hende altid op når yngstesønnen Hugo siger, at hun er “High maintenance”.

- Der er højt til loftet sammen med dig, plads til alle slags bevægelser og besværgelser og det elsker jeg dig for, idag, som dengang. Vores yngste siger altid med medlidenhed i stemmen, at jeg er “High maintenance” hvilket jeg selvfølgelig er dybt uenig i, og jeg ved du holder med mig når jeg siger han er helt forkert på den, for det gør du altid og det elsker jeg dig også for. Tillykke med os to mi Amor. Må vi ældes med ynde og blive ved med at udvikle os sammen.

Foto: Instagram

Læs også

Han er tvunget til at lukke restauranten, da hans kone dør - lokale viser hjerte af guld

 

Dagens Gossip