Tidligere DR-deltager i stor jubel: Er gravid

Foto: Shutterstock

Annemette Voss kan i dag dele en stor og glædelig nyhed.

Der er formentlig vild jubel hjemme hos Annemette Voss og manden Micky Fridthjof i de disse dage. Og det skyldes ikke kun de høje temperaturer, som der har været i de seneste dage.

Parret skal nemlig være forældre igen. Den tidligere “Bagedyst”-deltager har i løbet af dagen også sagt, at der snart ville blive komme en stor nyhed fra hende af - og nu er den så kommet.

Læs også

DMI med trist nyt: Vejrskifte på vej

– Det er stensikkert vanvittigt. Men vi har simpelthen lavet endnu en baby, lyder begyndelsen af et Instagram-opslag, hvor Annemette Voss desuden deler en række billeder af sin voksende babybule, skriver hun og tilføjer:

- Jeg skal nok holde jer opdateret. Men for nu var det bare lige det, vi ville dele. Nu skal vi bare slappe helt af i de bedste omgivelser.

Foto: Instagram

Annemette Voss har i forvejen tre sønner – Hugo-Sander og Ferdinand fra et tidligere forhold, men hun sammen med Micky er har datteren Luca. Nu kan parret altså fejre, at de igen skal være forældre til deres andet fælles barn.

Den tidligere “Bagedyst”-deltager har foruden deltagelse i netop “Den store Bagedyst” også været en del af køkkenet på ‘Go’morgen Danmark’, hvilket hun stadig er.

Læs også

Joe Biden er testet positiv for corona

 

Dagens Gossip